Type and press Enter.

THE INVITATION

Dit schilderij gaat over het uitnodigen van geld in je leven, hoe deze stroom allang aanwezig is en hoe je je blokkades kunt doorbreken zodat deze geldstroom in overvloed tevoorschijn kan komen.

Dit schilderij is gemaakt met de mij zo geliefde Dot techniek in combinatie met heilige geometrie, de lijnen zijn gezet met een zilver pen. De munten zijn echt geld, gespoten met een zilververf. De achtergrond is ruw, gemaakt met verf en aarde van de olijfberg hier.

Dit schilderij is 80 x 80 cm groot (dat is een groot formaat, mooi voor boven een bank, eettafel of bed), acrylverf op canvas en is verkocht. Ik signeer al mijn doeken op de achterkant zodat je hem op kunt hangen zoals voor jou goed voelt. De randen zijn ook mee geschilderd (zwart) zodat je het kunstwerk zonder lijst direct op de muur kunt hangen. Interesse? Neem dan contact met mij op via info@tessasmits.com of 06 14 11 39 15.

mandala-dot-art-schilderij-THE-INVITATION-Tessa-Smits-garden

Hieronder vind je enkele detailfoto’s van dit schilderij.

mandala dot art schilderij THE INVITATION Tessa Smits detail
mandala-dot-art-schilderij-THE-INVITATION-Tessa-Smits-fullV2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 comments

  1. Hey Tessa,
    Weer een prachtig werk. Jouw werken doen echt iets met mij, iets dat moeilijk onder woorden kan brengen. Ik kijk elke keer opnieuw uit naar je nieuwsbrief!
    Lieve groet,
    Lea Van Looveren

    1. Hi Lea, wat fijn om te horen! Dank je wel, lieve groet terug, Tessa

Translate »