video: Hoe maak ik dots, mix ik de verf en prepareer ik de penselen voor de perfecte dot

In deze korte video leg ik uit hoe ik die glanzende dikke dots maak waarmee ik mijn schilderijen creer. Ik leg uit welke verf en medium ik mix voor de perfecte substantie. Hoe ik de penselen prepareer tot de ultieme dot tool en hoe ik uiteindelijk daarmee die mooie glanzende verfdruppels op canvas krijg. Veel dot plezier! Onder de video heb ik de verschillende merken nog een keer opgesomd waarmee ik werk.

Materiaal om te Dotten

De verf die ik gebruik is Amsterdam verf omdat die lekker dik is en dat helpt met het dotten. Ik mix dat bij voorkeur met: Liquitex pouring medium of Lascaux Gloss Varnish.

Tags:
0 Comments

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

©[2019] TESSA SMITS ART

Log in with your credentials

Forgot your details?