Mijn Kantoor Op Riverheart

Deze komende twee weken verblijf ik weer op het mooie Riverheart. Dit yoga/retreat centrum in Coin (Zuid Spanje) heeft mijn hart gestolen vanaf de eerste dag dat ik hier de poort binnenreed. Een Oase werkelijk!

Een wit grindpad met aan de ene kant stijl rotsen overwoekerd met een soort lianen en aan de andere kant een rustig kabbelend riviertje brengt me naar de houten cabin waar ik verblijf.

Ongeveer een half jaar geleden schilderde ik hier nog één van mijn grootste kunstwerk ooit op de yoga vloer. Nu verblijf ik hier als gast en werk ik aan mijn kunst, mijn tweede!! ja ja 😉 boek en coach ik vanuit hier de ondernemers waarmee ik werk. Ik geniet!

Tags:
0 Comments

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

©[2019] TESSA SMITS ART

Log in with your credentials

Forgot your details?