Isn’t she lovely?

Yoda-Mandala-ArtV2

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Isn’t she lovely! Yoda zat vanochtend zo mooi voor het nieuwe mandala schilderij TRUST YOUR SOUL dat ik ze beide even met jullie wil delen. Oh ja en dit nieuwe kunstwerk is net verkocht! Hij stond vanochtend in de nieuwsbrief en heeft nu al zijn nieuwe eigenaresse gevonden. Ik had al het gevoel dat deze snel zou gaan…. Baal je nu een beetje dat je deze niet voorbij hebt zien komen? Meld je dan snel aan voor de wekelijkse updates en mis niets meer >>
[/vc_column_text][vc_single_image image=”13869″ img_size=”full”][vc_column_text]

Wie is Yoda?

Nee, dit is niet mijn hond maar ze voelt wel een beetje als familie. Yoda is van mijn zus en zwager waar ik momenteel verblijf. Zij hebben een Spaanse finca en genoeg ruimte voor een kunstzinnige zus dus zo nu en dan even de stilte van een Andalusische berg goed kan gebruiken. Ik werk hier meestal een paar maanden per jaar aan mijn kunst en de twee honden Yoda en Gizmo zijn dan vaak met mij buiten (die vinden het dus ook heel leuk dat ik hier weer even ben). Toen ik de afgelopen keer in Nederland was, miste ik die twee hondjes eigenlijk het meest, ja ze gaan toch in je hart zitten ;-)[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *