Doodle Pattern Meets Dots

Een aantal maanden geleden heb ik geexperimenteerd met verschillende Doodle Patronen die ik ook op canvas doeken heb geschilderd. En toen ik afgelopen week met een nieuw dot kunstwerk wilde beginnen viel mijn aandacht opeens weer op één van deze schilderijen in de hoek van mijn atelier.

En toen kreeg ik een geniale ingeving. Voor ik het wist stonden de eerste zwarte lijnen over de patronen heen geschilderd waar deze glanzende dots hun plek vonden. Ik vind de combinatie nu al helemaal geweldig.

Binnenkort meer over dit schilderij. Wil jij er niets van missen? Meld je dan nu aan voor de nieuwsbrief >>

Tags:
0 Comments

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

©[2019] TESSA SMITS ART

Translate »

Log in with your credentials

Forgot your details?