Type and press Enter.

De Laatste Dots Van Een Nieuw Groot Abstract Kunstwerk

Deze detailfoto geeft al een klein inkijkje van het grote schilderij (100 x 80cm) waar ik nu inmiddels zo’n 2-3 weken mee bezig ben. De laatste dots die ik nu zet brengen dit doek letterlijk tot leven. Ik kan niet meer wachten tot hij af is en ik hem volledig kan aanschouwen. Voor dit kunstwerk heb ik ook voor het eerst gewerkt met de door mij net ontdekte paletmes techniek en de combinatie met de dots is een krachtige…

Hoe worden de dots gemaakt?

De dots maak ik met een speciale mix van Acrylverf en Pouring Medium en mijn penseel is geen gewone verfkwast. Ik heb deze bewerkt om gemakkelijkere dots te maken. Ben je benieuwd naar hoe ik dat gedaan heb? Bekijk dan deze uitleg video >>

Wil jij zeker weten dat je dit nieuwe kunstwerk niet misloopt? Meld je dan aan voor mijn nieuwsbrief vol creatieve avonturen & nieuwe kunstwerken >>

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate »