De Magie: daar waar het én spannend én heel goed voelt

Daar waar je voelt dat je het én spannend én eigenlijk heel graag wilt zit de magie….ik kreeg deze week voor de derde keer de vraag of ik een tattoo voor iemand wil ontwerpen. Tot nu toe heb ik dat wat afgehouden omdat….. nou ja ik dat best een spannende vraag vond. Maar ik ga het nu toch proberen, lijkt me namelijk stiekem ook onwijs gaaf om te doen, mooie persoonlijke tattoo designs maken. Wordt vervolgd dus..
Tags:
2 Comments
 1. kim 7 maanden ago

  Ooit gedacht om tattoo’s te gaan ontwerpen?

  • Author
   Tessa Smits 4 maanden ago

   Hi Kim, ja wel aan gedacht maar weet niet of het in opdracht werken voor tattoo’s echt voor me werkt. Ik ben wel met mijn eigen tattoo bezig 😉

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

©[2019] TESSA SMITS ART

Log in with your credentials

Forgot your details?