Workshops Dot Art door kunstenares Tessa Smits

mandala schilderij Tessa Smits

Ik ben Tessa Smits, kunstenares en schrijfster. Ik woon in Zuid Spanje tussen de mij zo geliefde olijfbomen en bergen. Jarenlang heb ik een kantoorbaan gehad, tot ik 3 jaar geleden besloot mijn hart te volgen en van mijn hobby mijn werk te maken. Sindsdien maak ik kunst, geef ik creatieve workshops en heb ik een boek geschreven. Met enorm veel plezier deel ik mijn passie voor het dotten tijdens de workshops dot art op zeestenen of abstract dot art op canvas.

Ik heet je welkom op onze Spaanse Finca in Coín. Als het weer het toe laat werken we lekker buiten op het terras met een geweldig uitzicht op de bergen en onze 400 jaar oude olijfgaard. Daarnaast krijg je koffie, thee en onze overheerlijke zelfgemaakte aardbeien kwarktaart. Aan het eind van de workshop mag je de door mij geprepareerde dot art penselen set meenemen, evenals je speciale acrylverf mix en stenen/canvas, dus je kunt direct door ‘dotten’ thuis.

Heb je vragen of wil je je aanmelden neem dan contact met mij op via: info@tessasmits.com of app 0034 6 34 31 93 53.

datum & beschikbaarheid: nog geen nieuwe data

Workshop Mandala Dot Art op Zeestenen

dot-art-stone

Tijdens deze workshop vertel ik je alles over het maken van Mandala Dot Art op zee stenen. Ik leer je alles over de dot art techniek, hoe ik de verf mix om die sprankelende dikke dots te maken, hoe ik mijn penselen prepareer en welke materialen ik gebruik. Maar bovenal, ga je zelf aan de slag! We gaan dotten, hoe maak je kleine en grote dots, hoe zorg je dat ze steeds dezelfde grote hebben en je leert hoe je die hypnotiserende mandala designs maakt en hoe je de juiste stenen verzameld aan het strand.

Ik moet je waarschuwen, aan het eind van de workshop heb je er een nieuwe zeer verslavende hobby bij!

  • Tijd: 11.00 – 15.00
  • Lokatie: op onze Spaanse finca in Coin
  • Prijs: €45,- p.p. incl. koffie, thee en zelfgemaakt gebak, twee stenen, speciaal geprepareerde penselen set en gemixte verf.

datum & beschikbaarheid: zaterdag 8 juli 2017 (VOL), zaterdag 22 juli (7 plekken over)

Workshop Intuïtief Dot Art op Canvas

13876281_10154341754189717_8811575958293371195_n

Tijdens deze workshop vertel ik je alles over het maken van Dot Art schilderijen op doek. Ik leer je alles over de dot art techniek, hoe ik de verf mix om die sprankelende dikke dots te maken, hoe ik mijn penselen prepareer en welke materialen ik gebruik. Maar bovenal, ga je zelf aan de slag! We gaan dotten, hoe maak je kleine en grote dots, hoe zorg je dat ze steeds dezelfde grote hebben en je leert hoe je op canvas een abstract intuïtief schilderij kunt maken.

Durf jij de controle helemaal los te laten? Je leert hoe je je gevoel kunt volgen tijdens het schilderen en hoe hiermee de mooiste schilderijen ontstaan.

  • Tijd: 11.00 – 15.00
  • Lokatie: op onze Spaanse finca in Coin
  • Prijs: €45,- p.p. incl. koffie, thee en zelfgemaakt gebak, 30 x 30 cm canvas, speciaal geprepareerde penselen set en gemixte verf

Ik werk in kleine groepen van max. 8 personen zodat iedereen genoeg aandacht krijgt en zoveel mogelijk kan vragen/leren.

Bewaren

Bewaren

15068285_10154671465824717_2192234396470672355_o
17796823_10155184949519717_9023429677267400362_n
Dot-Art mandala stone workshop

Ervaringen en Recensies van deelnemers

Schermafbeelding 2017-05-05 om 17.22.06

Tessa is zóó enthousiast over de alle vormen, materialen en technieken. Geweldig om te zien! De vrolijkheid spat er vanaf. Misschien moet het daarom ook geen dotten meer heten maar spatten. Dank je wel, Tessa

Carin Carli – (Alhaurin Grande – Spanje)

Schermafbeelding 2017-05-05 om 17.07.14

Fijne dag gehad op de Dot Art workshop bij Tessa. Heerlijke omgeving, lekker in de natuur, verwend met een drankje en een hapje. Zeker voor herhaling vatbaar.

Tessa Desmet – (Mijas – Spanje)

Schermafbeelding 2017-05-05 om 17.19.05

De workshop van Tessa Sits hebben mij inspiratie gegeven om mijn creativiteit weer aan te boren. Ze geeft leuke tips en bovendien neem je een leuke en mooie steen mee naar huis. Echt heel leuk en leerzaam, dank je Tessa!

Sophie Pothoven – (Monda – Spanje)

Schermafbeelding 2017-05-05 om 17.09.48

Heerlijk om weer creatief bezig te zijn en het NU te ervaren tijdens het opgaan in het “dotten”. Hele relaxte sfeer bij Tessa thuis en duidelijke uitleg. Ze vertelt je echt alles wat je wil weten. En erna kun je in de Facebook groep ook nog je vragen stellen of je ervaringen met anderen delen. Een super aanrader voor iedereen die haar creativiteit wil uiten met een nieuwe techniek. Bedankt Tessa, ik vond het een super middag

Christel Wolters – (Pizarra – Spanje)

Schermafbeelding 2017-05-05 om 17.17.10

Wat een leuke, gezellige, interessante workshop, heerlijk om creatief bezig te zijn. Tessa’s uitleg is helder. We waren met een klein groepje waardoor er aandacht was voor iedereen. Een aanrader.

Maybritte van Blijderveen – (Alhaurin el Grande – Spanje)

Schermafbeelding 2017-05-05 om 17.25.37

Vandaag een leuke workshop dag gehad bij Tessa Smits.. over het leren van het dotten op stenen,dat is iets wat ik nog veel moet oefenen. Maar het was gezellig Tessa kon goed verwoorden hoe het werkt. Ook de verhoudingen, om een goede dot te krijgen,en het mengen van de verf,water en nog een speciaal materiaal. Het was nog niet zo eenvoudig.. Maar daarom wel weer blij dat ik weer wat meer informatie heb gekregen, en geoefend op zee stenen bij Tessa.
En met een gezellig groepje vrouwen, en zelfgemaakte appeltaart, het was zeer geslaagde dag, dank je wel Tessa.

Carolina van Engelen – (Benalmadena – Spanje)

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

©[2016] TESSA SMITS Abstract Dot Art - Coín, Malaga SPAIN - info@tessasmits.com - 0034-6 34 31 93 53

Log in with your credentials

Forgot your details?