Dot Art workshop in Nederland

In september kom ik naar Nederland om enkele Dot Art workshops te geven

2 545

In september 2017 kom ik voor enkele weken/maanden naar Nederland en ik kom dan ook graag een aantal workshops Dot Art geven. Ik heb nog geen data of plekken gereserveerd daar ben ik nog mee bezig. Maar als je graag op de hoogte gehouden wil worden van deze data stuur mij dan een email via: info@tessasmits.com dan krijg je een berichtje als ik weet wanneer en waar ik deze workshops ga geven.

Schermafbeelding 2017-05-05 om 15.04.08
 • Data: september – oktober 2017 (exacte data volgen nog)
 • Lokatie: een mooie plek in Nederland (exacte lokatie volgt nog)
 • Prijs: €65,- p.p. incl. koffie, thee en zelfgemaakt gebak, 30 x 30 cm canvas, speciaal geprepareerde penselen set en gemixte verf

Workshop Intuitief Dot Art op Canvas

Tijdens deze workshop vertel ik je alles over het maken van Dot Art schilderijen op doek. Ik leer je alles over de dot art techniek, hoe ik de verf mix om die sprankelende dikke dots te maken, hoe ik mijn penselen prepareer en welke materialen ik gebruik. Maar bovenal, ga je zelf aan de slag! We gaan dotten, hoe maak je kleine en grote dots, hoe zorg je dat ze steeds dezelfde grote hebben en je leert hoe je op canvas een abstract intuïtief schilderij kunt maken.

Durf jij de controle helemaal los te laten en intuïtief te creëren? Je leert hoe je je gevoel kunt volgen tijdens het schilderen en hoe hiermee de mooiste schilderijen ontstaan.

Ik werk in kleine groepen van max. 8 personen zodat iedereen genoeg aandacht krijgt en zoveel mogelijk kan vragen/leren.

Aanmelden

Wil je je aanmelden voor deze workshop of heb je nog vragen? Je kunt contact met mij opnemen door mij te mailen via info@tessasmits.com of te connecten/DM te sturen via Facebook of mij een sms te sturen via 0034 6 34 31 93 53.

tessa-mandala-schilderij

Ik ben Tessa Smits, een Nederlandse Dot Art kunstenares. Ik woon en werk in Spanje maar zo nu en dan kom ik ook naar Nederland. Ik ben helemaal verliefd geworden op de Dot techniek die je bijvoorbeeld ook veel ziet in Aborginal Art. Het is een manier van schilderen die iedereen kan leren, waarmee je snel mooie schilderijen maakt (ook als je denkt dat je niet creatief bent) en het is bijna een soort meditatief om te doen.

Je bent gewaarschuwd, na deze workshop heb je er een nieuwe verslaving bij: Dots!

Recensies

“Tessa is zóó enthousiast over de alle vormen, materialen en technieken. Geweldig om te zien! De vrolijkheid spat er vanaf. Misschien moet het daarom ook geen dotten meer heten maar spatten.” Carin Carli

 

“Wat een gezellige workshop. Goede tips en trucs van Tessa gekregen om te dotten. Genoten van de gezelligheid en het mooie uitzicht.” Pascalle van Riel

 

“Heerlijk om weer creatief bezig te zijn en het NU te ervaren tijdens het opgaan in het “dotten”. Hele relaxte sfeer bij Tessa thuis en duidelijke uitleg. Ze vertelt je echt alles wat je wil weten. En erna kun je in de Facebook groep ook nog je vragen stellen of je ervaringen met anderen delen. Een super aanrader voor iedereen die haar creativiteit wil uiten met een nieuwe techniek. Bedankt Tessa, ik vond het een super middag!” Christel Wolters

Lees hier meer reviews van deelnemers aan de workshop Dot Art >>

2 Reacties

 1. Nicole zegt

  Goedemorgen,

  Zijn er al data’s bekend voor de workshops dit art?

  Groetjes Nicole Werkhoven

  1. Tessa Smits zegt

   Hi Nicole, nog niet ik zal je een berichtje sturen zodra ik meer weet. Warme groet, Tessa

Laat een bericht achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.