NIEUW DESIGN

COMING OF AGE

De afgelopen twee weken heb ik met heel veel plezier aan een nieuwe design gewerkt. Een ontwerp dat geïnspireerd is op de Chinese legende waarin de Koi Vis in een Draak transformeert.

Een design dat gaat over kracht, volharding en een nieuw begin. Over volwassenheid en de transformatie naar Man of Vrouw. Over in je kracht gaan staan en in verbinding met de wereld zijn.

kies de witte of zwarte print en bekijk de collectie

REVIEWS

Laat het strand- en festivalseizoen maar komen!

“Superblij met onze Mandela shirts van Tessa Smits (zie foto’s). Ze zitten heerlijk, hebben een mooie pasvorm, goede kwaliteit en natuurlijk bovenal een prachtig handgetekend design. Laat het strand- en festivalseizoen maar komen!” (Tom & Mirjam, Den Haag)

De kleur is in het echt nog mooier!

Geweldige kwaliteit & prachtig design!

“Net mijn eerste t-shirt ontvangen die ik via Tessa’s webshop had gekocht. Geweldige kwaliteit en uiteraard een prachtig design!” (Ronald van den Hoff, Utrecht)

De kwaliteit is prachtig en de kleur, grijs blauw, is in het echt nog mooier! Ben er blij mee Tessa!   – (Natashja – Schellinkhout)

bekijk hier alle reviews >>

MEEST VERKOCHT

ALLE DESIGNS

Kies de witte of zwarte print en bekijk de collectie

COMING OF AGE

COMMIT TO LOVE

INTUNE

INNERPEACE

De eerste shirts met witte mandala prints zijn binnen!

Ja! De eerste t-shirts met witte mandala print zijn net binnengekomen. Ik draag zelf bijna altijd zwarte kleding en daar komt dit design heel mooi op uit. Dus ik dacht laat ik hem zelf even aan jullie showen op deze foto.

Shop the look
Dit design COMMIT TO LOVE is tevens het meest populaire ontwerp op het moment. Je kunt dit specifieke vrouwenmodel hier bestellen >>

Mis nooit meer een nieuw design of kortingsactie en meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Powered by MailChimp

Uitgebreid assortiment aan t-shirts & kleuren

De Mandala designs zijn op verschillende soorten t-shirts en in een veelvoud aan kleuren verkrijgbaar. Van tops tot sweaters. Of als cadeau op een baby rompertje. Tevens is er een ruime keuze aan bio t-shirts gemaakt van katoen uit biologische productie. Op dit moment druk ik de drie designs COMING OF AGE, INNERPEACE & COMMIT TO LOVE op de voorkant en de derde INTUNE op de achterkant.

Ik ben Tessa Smits, ik voel mij als kunstenares diep verbonden met de heilige geometrie, mandala’s en oeroude vormen & symbolen. Naast de schilderijen, creëer ik ook unieke handgetekende designs voor mijn eigen kledinglijn. Ik werk daarvoor samen met Spreadshirt, een bedrijf dat ik heb uitgekozen vanwege hun hoge kwaliteit kleding, 30 dagen retourgarantie en veilig betalen met iDeal of CreditCard. Heb je vragen over persoonlijk gemaakte designs mail me dan op info@tessasmits.com.

Spring naar werkbalk