SACRED KEY

The key to a new dimension

0 550

Ik werd voor dit schilderij geïnspireerd door de ongelofelijk mooie geometrische vormen die je soms terug vindt in graancirkels. Dit ontwerp geeft mij het gevoel van een ‘sacred key’ alsof je met deze sleutel toegang krijgt tot een nieuwe dimensie.

Matriaal & Techniek

Dit schilderij is Mixed Media, wat wil zeggen dat ik zowel met acrylverf als met zwarte stiften gewerkt heb. In dit schilderij heb ik met donkerbruin en lichtgoud geschilderd. De achtergrond van het doek is gemaakt met een donkerbruine acryl verf gemixed met aarde van de olijfberg, hierdoor heeft de achtergrond een rauwe natuurlijke uitstraling & zijn Spaanse signature gekregen.

Ik signeer al mijn doeken op de achterkant zo kun je het doek ophangen zoals het voor jou goed voelt (de naam die je op de foto’s overal ziet is dus gefotoshopt en staat er in het echt niet). Dit schilderij is 100 x 100 cm groot en 4cm dik (3D doek). Voor mijn kunstwerken gebruik ik altijd een hoogwaardige kwaliteit acryl verf en canvas. Ik heb de zijkanten ook geverfd dus je kunt dit doek zonder lijst ophangen.

Prijs & Verzending

Dit schilderij is te koop voor €750,- (incl. BTW). Je kunt hem ophalen in Coin (Malaga, Spanje) of ik laat hem bij je thuis bezorgen (TNT post, verzendkosten zijn €100,- binnen de EU). Heb je interesse in dit kunstwerk mail, app of bel mij dan via: info@tessasmits.com – 0031 6 14 11 39 15.

Nieuwsbrief/Newsletter

Altijd als eerste op de hoogte van een nieuw design, schilderij of workshop datum! Meld je nu aan voor de nieuwsbrief.

NEW also available in English! Don’t miss out on new designs, paintings & workshop dates. Please sign up for my Newsletter.

Powered by MailChimp

Dit vind je wellicht ook interessant

Laat een bericht achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.