Type and press Enter.

T-shirt Mandala Tattoo design Dancing Dolphins

t-shirt Tattoo design Dancing Dolphins

Dit mandala-tattoo ontwerp met twee dolfijnen is handgetekend door Nederlands kunstenares Tessa Smits. De dolfijn staat ook wel voor dualiteit, zowel vis als zoogdier en symboliseert daarmee het leven in twee werelden. Kun je de balans vinden in speelsheid en plezier hebben en jouw leven hier in de huidige maatschappij die van alles van je eist.

De dolfijnen in het ontwerp herinneren ons eraan om in dit drukke leven vooral ook tijd te nemen om te spelen, plezier te hebben en te genieten.

Ik ben Tessa Smits, ik voel mij als kunstenares diep verbonden met de heilige geometrie, mandala’s en oeroude vormen & symbolen. Naast de schilderijen, creëer ik ook unieke handgetekende tattoo designs voor mijn eigen kledinglijn. Ik werk daarvoor samen met Spreadshirt, een bedrijf dat ik heb uitgekozen vanwege hun goede kwaliteit kleding, 30 dagen retourgarantie en veilig betalen met iDeal of CreditCard. Heb je vragen over persoonlijk gemaakte designs mail me dan op info@tessasmits.com.

Bestsellers Dancing Dolphins ontwerp

REVIEWS

Laat het strand- en festivalseizoen maar komen!

“Superblij met onze Mandela shirts van Tessa Smits (zie foto’s). Ze zitten heerlijk, hebben een mooie pasvorm, goede kwaliteit en natuurlijk bovenal een prachtig handgetekend design. Laat het strand- en festivalseizoen maar komen!” (Tom & Mirjam, Den Haag)

Geweldige kwaliteit & prachtig design!

“Net mijn eerste t-shirt ontvangen die ik via Tessa’s webshop had gekocht. Geweldige kwaliteit en uiteraard een prachtig design!” (Ronald van den Hoff, Utrecht)

NOG MEER VARIATIES MET HET DANCING DOLPHINS ONTWERP

bekijk hier alle soorten, kleuren en maten voor mannen, vrouwen & kinderen

Nieuw! Nu ook beschikbaar op aluminium waterflessen.

Bekijk ook andere designs

Translate »