Wat klanten zeggen.....

Hieronder vind je een aantal reacties van mensen die een schilderij van mij gekocht hebben. Voor ervaringen van deelnemers aan mijn workshop klik hier >>

Elke dot is een lichtpunt van liefde en vrede. Een straal van het universum om ons bewust te maken van onze goddelijke natuur.
Tessa is als een edelsmid die de stralen van de kosmos verankerd in het canvas.
Daarin liggen verhalen van oude verloren mysterien verweven en herboren door haar schilderskwast.
Lees het verweven web van lichtdraden en word een spiritdancer van de ziel.

Michael Huang – Den Haag

abstract dot art schilderij Tessa Smits No.555 - living

Een blij mens ben ik: TessaSmits, wat heb je ’n prachtig dot art kunstwerk gemaakt. Hij staat mooi bij mij thuis en ik kan m’n ogen er niet van af houden, dankjewel!

Kim van Meel (Bussum)

abstract dot art schilderij No.556 Tessa Smits-living

Wat zijn wij blij met dit schilderij van Tessa Smits. Eindelijk iets boven de bank. Het heeft even geduurd voor we wisten wat we wilden, maar dan heb je ook wat! Tessa heeft onze wens om licht, eenheid en allesomvattende Liefde te vertalen naar dit schilderij. En nog meer dan dat. Kijk maar en zie wat het met je doet.

Nathalie Scholtes (’s Gravenzande)

dot-art painting connected by Tessa Smits

Prachtig schilderij mogen ontvangen, deze krijgt een mooi plekje in ons nieuwe huis!

Marijn Smitshuijzen-de Bruin(Zwaanshoek)

flower of life schilderij dot art Tessa Smits KH

Mijn eerste echte Dot-Art schilderijen van Tessa Smits ontvangen! Ik vind ze fascinerend, alsof het leeft. Nu nog een plekje bedenken waar ik er het meeste plezier van ga hebben. Of eerst eens op mediteren … #happygirl

Viola Bergsma (Oudenbosch – Nederland)

abstract dot art painting MONEY FLOW NO8 Tessa Smits full

Tijdens ons gesprek was Tessa in staat om in te voelen en te resoneren met de intentie van de Money Flow. Geld zijn magie weer terug kunnen geven, iets dat zo belangrijk is voor de overvloed ervan in ons leven.

Ze heeft deze intentie & energie weten om te zetten tot dit dot art schilderij. Zijn resonantie en virbraties, refelcteren voor mij inderdaad dat wat zij ervaarde tijden het werken aan dit schilder: een combinatie van mannelijke en vrouwelijke energie samenwerkend, met de vrouwelijke liefde die het geld weer doet stralen.

De aandacht, liefde en overgave die Tessa geeft tijdens het schilderen, zie je terug in haar werk en contact met haar omgeving. Hiermee weet ze niet alleen haar eigen passie voluit te leven maar ook anderen te ondersteunen in het volgen van hun hart.

Bewaren
Yael van Assendelt (De Steeg – Nederland)

Bewaren

16326604_1699802236700208_109455104_o

Ik ben gek op mijn Money Flow! Het straalt een unieke combinatie van kracht en zachtheid uit. Dat is een combinatie die ik zowel in mijn persoonlijke leven als in mijn werk als investeerder graag terugzie. Dank je wel Tessa!

Erwin Dut (Heemstede – Nederland)

Bewaren

Bewaren

abstract-dot-art-painting-money-flow-no15-tessa-smits-full

Recent heb ik mijn Money Flow ontvangen, gemaakt door Tessa. Als ik er naar kijk word ik per direct blij. De combinatie tussen de kleuren, vormen en (nummer)symboliek klopt helemaal voor mij, dat heb je goed ingevoeld! De bloemen voelde voor mij als een verfijning van het kunstwerk. Het is een schilderij waar ik elke dag van geniet!

Sophie Stok (Amersfoort – Nederland)

Bewaren

Bewaren

abstract dot art painting IN LOVE WITH NATURE Tessa Smits full

Ik ben dankbaar voor de prachtige schilderijen die Tessa voor me heeft gemaakt. Ik heb nu twee exemplaren in mijn bezit; een Money Flow en een schilderij dat ze voor mijn bedrijf heeft gemaakt. Voor beide schilderijen heb ik haar gevraagd intuïtief te werk te gaan. Het is ongelofelijk hoe ze iets gecreëerd heeft dat zo klopte! En toen ik ze zag was ik sprakeloos en had ik tranen van geluk. Ze zijn zo mooi en energetisch sterk. Ik heb zojuist een derde besteld. Dank je wel Tessa, voor jouw liefdevolle en energetische talent.

Sandra Wagemans (Gouda – Nederland)

Bewaren

Bewaren

abstract-dot-art-painting-money-flow-no16-tessa-smits-full

Ik heb vandaag je schilderij ontvangen. In het echt is je kunstwerk nog mooier! Het is precies wat ik wilde en de energie is zo goed. Het krijgt een mooie plek hier in huis. Dank je wel!

Natashja van Ginkel (Schellinkhout – Nederland)

Bewaren

Bewaren

13501569_10154242693819717_831464920970798332_n

Tessa blijft verrassen en vernieuwen! Ik volg haar al meer dan 10 jaar en heb verschillende doeken van haar in huis, die stuk voor stuk een krachtige uitstraling hebben en emotie overbrengen. De nieuwste aanwinst is mijn favoriet: een creatieve vertaling van de liefste foto met mijn dochter in pop art met dot style! Ik kijk uit naar meer.

Linda Miete (Haarlem-Nederland)

Bewaren

Bewaren

11194570_10153267195934717_5642874530926892566_o(1)

Toen ik één van de eerste kunstwerken van Tessa online zag was ik direct gefascineerd door haar talent. De liefde voor detail, het geduld en visie straalde er vanaf. Precies zoals ik Tessa ken!

Wilma Bakker (Haarlem – Nederland)

Bewaren

Bewaren

IMG_7225

Elegant, sacraal, gecenterd, focus, meesterschap, teder, vrouwelijk, puur, krachtig, kleurrijk, hartenergie, passie.
Deze woorden zijn van toepassing op haar schilderijen, maar ze zouden wellicht ook heel goed de persoon Tessa kunnen typeren. Wanneer gedachten, gevoelens, handeling en ‘spreken’/ ‘expressie geven aan’ zo samenvloeien, dat het ‘wezen’ van zowel persoon als schilderij één zijn, dan kun ik alleen maar dankbaar zijn voor de mogelijkheid om zo’n uitgepuurde ‘zielenparel’ in (het hart van) mijn huis te mogen hangen. Haar werk inspireert me en ik bewonder de evolutie in haar werk. Ziel in beweging; steeds dichter bij Thuis.

Daniella Sloots (Dendermonde, België)

Schermafbeelding 2016-06-30 om 10.33.44

Tessa Smits kan waar veel mensen over praten, het ongeziene en onuitgesprokene, vertalen naar het creatieve op een wit doek. Eenmaal in bezit van zo’n heilig kunstwerk, ik heb er gelukkig ook 1 thuis hangen, klikt er iets in…als het ware, een bestendiging van dat wat ik zo goed innerlijk herken, maar waar bijna niet over gesproken kan worden… En dan wordt ik stil!

Michael Moorthaamer (Amsterdam – Netherlands)

Bewaren

Bewaren

12509351_10153852860964717_70993337798937549_n(1)

Tessa is een zeer kleurrijk en uitdagende persoonlijkheid. We hebben een aantal avonden intuïtief geschilderd. Gezamenlijk op een doek onze creativiteit tot uiting brengen. Speels met de vingers te werk gaan, nieuwe technieken leren… en voornamelijk voelen hoe dit een therapeutisch effect heeft. Hoe we grenzen opzoeken, overschrijden of juist er ver van weg blijven en uit verbinding gaan. Een heel bijzondere ervaring, waarin Tessa zich zelf meer als 100% geeft. Ik bewonder haar ontwapende en aanstekelijk enthousiasme!

Sandra Visser (Doorn – Netherlands)

Bewaren