Type and press Enter.

Reviews Mandala T-shirts

Hieronder vind je enkele reviews van klanten die een Mandala t-shirt bestelden, over de levering, kwaliteit en de designs. Voor vragen of opmerkingen neem contact met mij op via: info@tessasmits.com. Ik ontvang jouw review ook graag op mijn Facebook pagina >>

Laat het zomer- en festivalseizoen maar komen!

“Superblij met onze Mandela shirts van Tessa Smits (zie foto’s). Ze zitten heerlijk, hebben een mooie pasvorm, goede kwaliteit en natuurlijk bovenal een prachtig handgetekend design. Laat het strand- en festivalseizoen maar komen!” (Tom, Den Haag)

Fan van bordeauxkleurig COMMIT TO LOVE t-shirt!

Ik heb het t-shirt ontvangen met de mandala Commit to Love. Bordeaux shirt met opgerolde mouwen. Erg fijne stof om te dragen en mooi ontwerp van Tessa! Ik ben blij en draag het graag. (Sandra Leenhouwers, Udenhout)

“Training had Flor vandaag niet zo’n zin in.. Te warm vrouwtje. Maar samen met mij even één van mijn Tessa Smits mandela artdesign shirts showen, wilde hij wel. 😉Blij mee Tess! Dit model met de opgerolde mouwen heeft een hele fijne stof en staat supermooi in combinatie met de print!” – (Angelic Brinkhuijsen Speuld Gelderland)

Prachtig design en goede kwaliteit stof.

“Ik haal net het T-shirt uit de bus. Prachtig design en goede kwaliteit stof. Valt qua maat iets kleiner uit dan het shirt dat ik gemeten had (omdat deze stof minder meerekt) maar wel mooi getailleerd. Ik ben fan van Tessa’s mandela’s dus heel fijn om ze nu ook als kleding te kunnen dragen.” (Mirjam van den Brand, Den Haag)

Ik heb 4 tanktops besteld en ze blijven prachtig!

“Wat een geweldige ontwerpen. Ik heb 4 tanktops laten komen en ze zijn geweldig mooi! Mijn schoondochter Sandra van de Beek heb ik er ook een gegeven en hij blijft prachtig! Nu er weer een ontwerp bij is gekomen, de koi karper, die overgaat in een draak is zo mooi, dat ik er weer een paar wil hebben! Dankjewel Tessa. Ik zal ze met trots dragen! Hopelijk volgen er nog meer.”

De kleur is in het echt nog mooier als op de foto!

“Zo even mijn nieuwe t-shirt showen van Tessa Smits! Zij maakt bijzondere en authentieke Mandala designs en nu ook op T shirts en tops etc, voor mannen en vrouwen! De kwaliteit is prachtig en de kleur is in het echt nog mooier als op de foto! . Het is een grijs blauwe kleur maar de shirts komen in allerlei diverse kleuren! Ben er blij mee Tessa!  – (Natashja – Schellinkhout)

“Net mijn eerste t-shirt ontvangen die ik via Tessa’s webshop had gekocht. Geweldige kwaliteit en uiteraard een prachtig design!” (Ronald van den Hoff, Utrecht)

“Uiteraard heb ik zelf ook een aantal t-shirts besteld om te kijken of ik de kwaliteit goed genoeg vond. Ik ben enorm blij met het materiaal, de pasvorm en de print die Spreadshirt levert. Daarnaast geeft het me een goed gevoel te weten dat een ieder die een t-shirt bestelt 30 dagen recht van retour heeft. Ik ben tot nu toe enorm tevreden over de levering. Kan ik me fijn focussen op het maken van nieuwe designs!” (Tessa Smits, Amsterdam/Coin (Spanje))

De print is haarscherp!

“Mezelf een prachtig T-shirt cadeau gegeven met als tekening een mandala ‘Intune’ getekend door Tessa Smits! Echt een fijn aanvoelende creatie van haar en de print staat er scherp op! Tessa maakt schitterende schilderijen, nu dus in combinatie met kleding en heeft een ook een boek geschreven. Intune’ zijn past haar heel goed! Practice what you preach! RWYA” – (Michael Moorthaemer, Amsterdam)

Translate »