IN LOVE WITH NATURE

abstract dot art painting IN LOVE WITH NATURE Tessa Smits full
abstract dot art painting IN LOVE WITH NATURE Tessa Smits detail

INFORMATIE

  • acryl op canvas
  • 30 x 30 cm
  • VERKOCHT

Dit schilderij is verkocht maar als je geinteresseerd bent in een persoonlijk gemaakt schilderij, neem dan contact met mij op via:

  • info@tessasmits.com
  • 0034 6 34 31 93 53

OVER DIT SCHILDERIJ

Dit schilderij heb ik in opdracht gemaakt. De klant wilde graag een schilderij voor haar bedrijf. Haar bedrijf verkoopt natuurlijke kruiden en essentiële oliën. Zij vroeg mij om met deze informatie een intuïtief dot art schilderij te maken.

Dit schilderij is 30 x 30 cm groot. Voor mijn kunstwerken gebruik ik altijd een hoogwaardige kwaliteit acryl verf en canvas. Ik heb de zijkanten ook geverfd en gedot dus je kunt dit doek zonder lijst ophangen. Het doek is afgewerkt met een vernis laag.

Ik verzend mijn kunstwerken zeer goed beschermd via Track & Trace rechtstreeks naar jouw huisadres. Je mag het schilderij altijd binnen 14 dagen retourneren (verzendkosten terug zijn dan wel voor jouw rekening).

RECENSIES

Ik heb vandaag je schilderij ontvangen. In het echt is je kunstwerk nog mooier! Het is precies wat ik wilde en de energie is zo goed. Het krijgt een mooie plek hier in huis. Dank je wel!

Natashja van Ginkel (Schellinkhout – Nederland)

Tessa Smits kan waar veel mensen over praten, het ongeziene en onuitgesprokene, vertalen naar het creatieve op een wit doek. Eenmaal in bezit van zo’n heilig kunstwerk, ik heb er gelukkig ook 1 thuis hangen, klikt er iets in…als het ware, een bestendiging van dat wat ik zo goed innerlijk herken, maar waar bijna niet over gesproken kan worden… En dan wordt ik stil!

Michael Moorthaamer (Amsterdam – Nederland)

Tags:
0 Comments

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

©[2016] TESSA SMITS Abstract Dot Art - Coín, Malaga SPAIN - info@tessasmits.com - 0034-6 34 31 93 53

Log in with your credentials

Forgot your details?