Over Tessa Smits & contact

kunstenares Tessa Smits

Ik ben Tessa Smits, kunstenares en schrijfster. Ik woon in Zuid Spanje tussen de mij zo geliefde olijfbomen en bergen. Jarenlang heb ik als marketeer een kantoorbaan gehad, tot ik 3 jaar geleden besloot mijn hart te volgen en van mijn hobby mijn werk te maken. Sindsdien maak ik kunst, geef ik creatieve workshops en heb ik een boek geschreven. Ik ben deze eerste jaren als full-time kunstenares vooral aan het genieten, experimenteren en voelen welke schilderstijl bij me past.

Contactgegevens

Als je geinteresseerd bent in één van de kunstwerken of een persoonlijk gemaakt schilderij zou willen, neem dan contact met mij op via: info@tessasmits.com of 0034 6 34 31 93 53.

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

©[2016] TESSA SMITS Abstract Dot Art - Coín, Malaga SPAIN - info@tessasmits.com - 0034-6 34 31 93 53

Log in with your credentials

Forgot your details?