Over Tessa Smits & contact

mandala schilderij Tessa Smits

Ik ben Tessa Smits, kunstenares & auteur van de ondernemersbiografie “Failliet, mooier wordt het niet.” Na een carrière als interim marketeer heb ik een paar jaar geleden het roer omgegooid en gekozen voor mijn passie; schilderen & schrijven. Ik ben helemaal verliefd geworden op de Dot schilder techniek die je bijvoorbeeld ook ziet in Aboriginal Art.

Zo werk ik aan de ene kant in een bijna meditatieve staat aan schilderijen met de Dot techniek waarbij ik met ‘verf druppels’ de meest intense en oneindige patronen op doek zet. Aan de andere kant maak ik ook abstracte schilderijen waarbij ik juist helemaal vrij van vorm, intuïtief & vloeiend vormen en kleuren in elkaar laat overgaan. Mijn schilderijen kenmerken zich door een sterke energie, natuurlijke beweging en/of oeroude vormen & symbolen.

Contactgegevens

Als je geinteresseerd bent in één van de kunstwerken of een persoonlijk gemaakt schilderij zou willen, neem dan contact met mij op via: info@tessasmits.com of 0031 6 14 11 39 15.