Type and press Enter.

Over Tessa & Contact gegevens

mandala schilderij Tessa Smits

Ik ben Tessa Smits, ik voel mij als kunstenares diep verbonden met de heilige geometrie, mandala’s en oeroude vormen & symbolen. Zo werk ik aan de ene kant in een bijna meditatieve staat aan schilderijen met de Dot techniek waarbij ik met ‘verf druppels’ de meest intense en oneindige patronen op doek zet. Aan de andere kant maak ik mandala achtige tekeningen & schilderijen. Mijn kunstwerken kenmerken zich altijd door een sterke energie, natuurlijke beweging en liefde voor details.

Van Kantoorbaan Naar Vrij Leven als Kunstenares

Ik ben niet altijd full time kunstenares geweest. Ik heb bedrijfskunde gestudeerd en jaren als interim marketeer gewerkt. Het schilderen deed ik er toen naast. Het werken op kantoor viel me steeds zwaarder omdat ik voelde dat ik niet deed wat voor mij daadwerkelijk de bedoeling was. Dat ging niet alleen over mijn verlangen om kunst te maken maar misschien nog wel meer om een vrij leven te leiden. En toen door een ‘crisis’ alles wegviel kreeg ik de kans om te kiezen voor een heel ander leven. En die kans heb ik nu ongeveer 5 jaar geleden met beide handen aangegrepen.

Creatief & Vrij Leven In Spanje & Nederland

Zoals je tussen de regels door in mijn berichten kunt lezen leef ik nu zowel in Zuid-Spanje als in Nederland. Ik schilder nu elke dag, schrijf verhalen (ik schreef ook het boek “Failliet, mooier wordt het niet.“) en blog nog steeds graag over de onderwerpen die te maken hebben met vrij leven, je hart volgen en creëren in de breedste zin van het woord, ik ontwerp mandala t-shirts en spar graag met andere ondernemers hoe succesvol hun hart te volgen

Ik droom van een een mooie plek hier in Spanje maar bovenal probeer ik het niet al teveel te bedenken maar in alle vrijheid en met zoveel mogelijk plezier mee te gaan met wat het leven me biedt.

Vind je het leuk om mee te lezen over mijn creatieve avonturen & het vrije leven. Meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief (of eigenlijk zou ik het ‘de korte verhalen van Tessa moeten noemen 😉 >>

Contactgegevens

Als je geinteresseerd bent in één van de kunstwerken, FF sparren of een leuke samenwerking voor ogen hebt. Neem dan contact met mij op via: info@tessasmits.com of 0031 6 14 11 39 15.

In de Media

Bekijk hier de artikelen en interviews waaraan ik heb meegewerkt. Voor interview aanvragen graag een email naar info@ tessasmits.com.

Translate »