Type and press Enter.

De MONEY FLOW collectie Mandala Schilderijen met Goud & Geld

Money Flow mandala schilderij door kunstenares Tessa Smits

De collectie Money Flow schilderijen gaat over het uitnodigen van de geldstroom in je leven. Iedereen heeft wel iets met geld, of je het nu moeilijk vindt om uit te geven, te ontvangen of bang bent dat er een tekort is. Maar geld is energie, het wil alleen maar stromen. Deze schilderijen herinneren je daar elke dag aan en elk schilderij heeft zijn eigen boodschap.

Ik gebruik voor deze schilderijen mijn geliefde Dot Art techniek en werk met echt geld (munten) en acrylverf (o.a. goud) gemixt met aarde van de plek waar ik op dat moment woon. Soms verwerk ik er ook goudbeschilderde sieraden in. De schilderijen maak ik in opdracht, zodat elk doek afgestemd is op diegene die hem aan de muur hangt, zo krijgt elk doek ook zijn eigen thema mee.

Ik ben deze collectie in 2016 gestart en heb tot nu toe met heel veel plezier 21 Money Flow schilderijen in opdracht gemaakt. Begin 2017 heb ik ervoor gekozen om even een pauze in te lassen.

Gouden Money Flow Mandala op de muur

Deze kerst stond in het teken van overvloed! Een jaar geleden kreeg ik de opdracht voor het maken van een MoneyFlow schilderij en nu een jaar later vroeg dezelfde opdrachtgeefster of ik daar een grote versie van op de muur kon maken waar de kleine versie dan weer onderdeel van uitmaakte. Ik voelde direct een enorme Ja met als resultaat deze krachtige combinatie!

Abstract muur schildering mandala money flow Tessa Smits full
kunstenares Tessa Smits werkt aan een mandala muur schilderij

Een MoneyFlow schilderij in opdracht laten maken

Een MoneyFlow schilderij kost afhankelijk van het formaat tussen de €199,- (30x30cm) en €1500,- (100x100cm). Ik kan op elk gewenst formaat werken, neem gerust contact met mij op om je wensen te bespreken en voor een maatwerk offerte. Voor alle schilderijen die ik in opdracht maak, geldt: er is geen aankoopverplichting. Nadat het schilderij af is kun je beslissen of hij inderdaad naar wens is gemaakt. Hierdoor kan ik zo vrij mogelijk werken wat de kunstwerken weer ten goede komt. Interesse? Neem contact met mij op via info@tessasmits.com of app 06 14 11 39 15.

Ik ben gek op mijn Money Flow! Het straalt een unieke combinatie van kracht en zachtheid uit. Dat is een combinatie die ik zowel in mijn persoonlijke leven als in mijn werk als investeerder graag terugzie. Dank je wel Tessa!

Erwin Dut (Heemstede – Nederland)

Recent heb ik mijn Money Flow ontvangen, gemaakt door Tessa. Als ik er naar kijk word ik per direct blij. De combinatie tussen de kleuren, vormen en (nummer)symboliek klopt helemaal voor mij, dat heb je goed ingevoeld! De bloemen voelde voor mij als een verfijning van het kunstwerk. Het is een schilderij waar ik elke dag van geniet!

Sophie Stok (Amersfoort)

Translate »