Money Flow mandala schilderij door kunstenares Tessa Smits

De Money Flow collectie

De collectie Money Flow schilderijen gaat over het uitnodigen van de geldstroom in je leven. Iedereen heeft wel iets met geld, of je het nu moeilijk vindt om uit te geven, te ontvangen of bang bent dat er een tekort is. Maar geld is energie, het wil alleen maar stromen. Deze schilderijen herinneren je daar elke dag aan en elk schilderij heeft zijn eigen boodschap.

Ik gebruik voor deze schilderijen mijn geliefde Dot Art techniek en werk met echt geld (munten) en acrylverf (o.a. goud) gemixt met aarde van de olijfberg waar ik woon. Soms verwerk ik er ook goudbeschilderde sieraden in. De schilderijen maak ik in opdracht, zodat elk doek afgestemd is op diegene die hem aan de muur hangt, zo krijgt elk doek ook zijn eigen thema mee.

Ik ben deze collectie in 2016 gestart en heb tot nu toe met heel veel plezier 21 Money Flow schilderijen in opdracht gemaakt. Begin 2017 heb ik ervoor gekozen om even een pauze in te lassen. Nu een half jaar later voel ik weer ruimte en energie voor nieuwe opdrachten.

Hieronder heb ik de verschillende formaten en prijzen toegelicht met een foto. Mocht je in de buurt wonen/langskomen dan kun je de verzendkosten er als korting vanaf halen.

FORMATEN

30 x 30 cm

€ 199,- (incl. € 25,- verzendkosten binnen de EU)

creatietijd: 1 week

16326604_1699802236700208_109455104_o

60 x 60 cm

€ 599,- (incl. € 80,- verzendkosten binnen de EU)

creatietijd: 2-3 weken

abstract dot art painting MONEY FLOW NO13 Tessa Smits garden

Ik ga nog een foto maken waarop ik met formaat 60 x 60 sta, dan kun je het beter zien. Maar voor het idee: 60 x 60 cm is 4x zo groot als 30 x 30 die je hier links ziet.

100 x 100 cm

€ 999,- (incl. € 125,- verzendkosten binnen de EU)

creatietijd: 4-5 weken

tessa-mandala-schilderij

OVER TESSA SMITS

kunstenares Tessa Smits-ZWIk ben Tessa Smits, kunstenares en schrijfster. Ik woon in Zuid Spanje tussen de mij zo geliefde olijfbomen en bergen. Jarenlang heb ik een kantoorbaan gehad, tot ik 3 jaar geleden besloot mijn hart te volgen en van mijn hobby mijn werk te maken. Sindsdien maak ik kunst, geef ik creatieve workshops en heb ik een boek geschreven. Ik ben deze eerste jaren als full-time kunstenares vooral aan het genieten, experimenteren en voelen welke schilderstijl bij me past.

Contact

Als je geinteresseerd bent in één van de kunstwerken of een persoonlijk gemaakt schilderij zou willen, neem dan contact met mij op via: info@tessasmits.com of 0034 6 34 31 93 53

Bewaren

REFERENTIES

Ik ben gek op mijn Money Flow! Het straalt een unieke combinatie van kracht en zachtheid uit. Dat is een combinatie die ik zowel in mijn persoonlijke leven als in mijn werk als investeerder graag terugzie. Dank je wel Tessa!

Erwin Dut (Heemstede – Nederland)

Recent heb ik mijn Money Flow ontvangen, gemaakt door Tessa. Als ik er naar kijk word ik per direct blij. De combinatie tussen de kleuren, vormen en (nummer)symboliek klopt helemaal voor mij, dat heb je goed ingevoeld! De bloemen voelde voor mij als een verfijning van het kunstwerk. Het is een schilderij waar ik elke dag van geniet!

Sophie Stok (Amersfoort)