De Money Flow collectie

De collectie Money Flow schilderijen gaat over het uitnodigen van de geldstroom in je leven. Iedereen heeft wel iets met geld, of je het nu moeilijk vindt om uit te geven, te ontvangen of bang bent dat er een tekort is. Maar geld is energie, het wil alleen maar stromen. Deze schilderijen herinneren je daar elke dag aan en elk schilderij heeft zijn eigen boodschap.

detail work in progress money flow painting

Ik gebruik voor deze schilderijen mijn geliefde Dot Art techniek en werk met echt geld (munten) en acrylverf (o.a. goud) gemixt met aarde van de olijfberg waar ik woon. Soms verwerk ik er ook goudbeschilderde sieraden in. De schilderijen maak ik in opdracht, zodat elk doek afgestemd is op diegene die hem aan de muur hangt, zo krijgt elk doek ook zijn eigen thema mee.

Ik ben deze collectie in 2016 gestart en heb tot nu toe met heel veel plezier 21 Money Flow schilderijen in opdracht gemaakt. In 2017 heb ik ervoor gekozen alleen nog maar op grote doeken te werken, zoals 100 x 100 cm, deze kost € 950,- (gratis verzending). Wil je een ander formaat, heb je vragen of interesse in een persoonlijk gemaakt Money Flow schilderij mail of app mij dan via: info@tessasmits.com – 0034 6 34 31 93 53.

tessa-mandala-schilderij

Over Tessa Smits

Ik ben Tessa Smits, kunstenares en schrijfster. Ik woon in Zuid Spanje tussen de mij zo geliefde olijfbomen en bergen. Jarenlang heb ik een kantoorbaan gehad, tot ik 3 jaar geleden besloot mijn hart te volgen en van mijn hobby mijn werk te maken. Sindsdien maak ik kunst, geef ik creatieve workshops en heb ik een boek geschreven. Ik ben deze eerste jaren als full-time kunstenares vooral aan het genieten, experimenteren en voelen welke schilderstijl bij me past. Als je geinteresseerd bent in één van de kunstwerken of een persoonlijk gemaakt schilderij zou willen, neem dan contact met mij op via: info@tessasmits.com of 0034 6 34 31 93 53

16326604_1699802236700208_109455104_o

Ik ben gek op mijn Money Flow! Het straalt een unieke combinatie van kracht en zachtheid uit. Dat is een combinatie die ik zowel in mijn persoonlijke leven als in mijn werk als investeerder graag terugzie. Dank je wel Tessa!

Erwin Dut (Heemstede – Nederland)

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

©[2016] TESSA SMITS Abstract Dot Art - Coín, Malaga SPAIN - info@tessasmits.com - 0034-6 34 31 93 53

Log in with your credentials

Forgot your details?