Type and press Enter.

Godin Ma’at

schilderij groot godin Ma'at door Tessa Smits

Ik zag deze Egyptische godin en wist direct: die wil ik schilderen. Ma’at is de Godin van de waarheid, rechtvaardigheid, heilige orde en kosmische balans. Je ziet haar vaak afgebeeld met vleugels en Ankh, “the key of life”.

Photo background by Breather on Unsplash
schilderij groot godin Ma'at door Tessa Smits
schilderij godin ma'at goud thuis
[bs-text title=”Matriaal & Techniek” bs-show-desktop=”1″ bs-show-tablet=”1″ bs-show-phone=”1″]Ik schilderde dit kunstwerk met maar enkele dots en vooral een kwast. In dit schilderij heb ik gewerkt met goud, bruin, zwart. De achtergrond van het doek is gemaakt met donkerbruin/goud.

Ik signeer al mijn doeken op de achterkant zo kun je het doek ophangen zoals het voor jou goed voelt (de naam die je op de foto’s overal ziet is dus gefotoshopt en staat er in het echt niet). Dit schilderij is 80 x 80 cm groot. Voor mijn kunstwerken gebruik ik altijd een hoogwaardige kwaliteit acryl verf en canvas. Ik heb de zijkanten ook geverfd en het doek tevens in eenzelfde kleur geschilderde houten baklijst gehangen. Hij kan dus direct aan de muur.

[/bs-text][bs-text bs-show-desktop=”1″ bs-show-tablet=”1″ bs-show-phone=”1″]Dit schilderij is te koop voor €450,- (incl. BTW). Je kunt hem ophalen in Den Haag of ik bezorg hem tegen reiskosten bij je thuis. Heb je interesse in dit kunstwerk mail, app of bel mij dan via: info@tessasmits.com – 06 14 11 39 15.[/bs-text]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate »