Dot Art schilderij No. 540

Abstract painting dot art by Tessa Smits - Selflove
0 515

Dit Dot Art schilderij is gemaakt op canvas doek van 80 x 80 cm en 3cm dik (3D). Hiervoor heb ik de mij zo geliefde Dot Art techniek gebruikt, de ‘verfdruppels’ zijn een mix van acryl/metallic verf met een gloss medium. Het doek is afgewerkt met een gloss vernis ter bescherming.

No. 540

work in progress

Matriaal & Techniek

Ik schilderde dit kunstwerk met de mij zo geliefde ‘dot’ techniek waarbij ik mijn eigen mix van acryl/metallic verf en gloss medium toepas. Ik bedenk van te voren geen design, ik zet de eerste dots op doek en laat me leiden door wat er gecreëerd wil worden. De achtergrond van het doek is gemaakt met een zwarte acryl verf.

Dit schilderij is 80 x 80 cm groot en de lijst is 3cm dik. Voor mijn kunstwerken gebruik ik altijd een hoogwaardige kwaliteit acryl verf en canvas. Ik heb de zijkanten ook gedeeltelijk meegedot maar (zie foto) dat gaat nooit zo netjes als de voorkant maar je kunt hierdoor dit kunstwerk wel zonder lijst ophangen als je zou willen. Je kunt er ook voor kiezen de zijkanten helemaal zwart te laten verven door mij (gratis) of ik kan er een houten baklijst omheen doen (in een door jou gewenste kleur). De kosten voor een baklijst van dit formaat en diepte is €75,-. Het doek is afgewerkt met een beschermende vernis laag.

Prijs & Verzending

Dit schilderij is VERKOCHT Mocht je interesse hebben in een persoonlijk gemaakt schilderij in deze stijl neem dan contact met mij op via info@tessasmits.com.

Laat een bericht achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.