Type and press Enter.

Galerie schilderijen Tessa Smits 2015 t/m 2013

Ik begon tien jaar geleden met schilderen, helaas heb ik van de eerste kunstwerken geen fotomateriaal meer (toen waren er nog geen mobieltjes ;-(. En het schilderen bleef in die begin periode iets dat ik voor mezelf deed en zeker niet aan de buitenwereld liet zien. Met de jaren begon ik steeds meer plezier in het schilderen te krijgen, durfde ik mijn werk te tonen en soms zelfs te verkopen ๐Ÿ˜‰ Gelukkig heb ik vanaf 2013 wel foto’s gemaakt van mijn werk, dus die vind je hieronder terug. Geen van de schilderijen hieronder is te koop (ze zijn namelijk of verkocht of ik heb eroverheen geschilderd ๐Ÿ˜‰

[bs-heading title=”2015″ bs-show-desktop=”1″ bs-show-tablet=”1″ bs-show-phone=”1″]
[bs-heading title=”2014″ bs-show-desktop=”1″ bs-show-tablet=”1″ bs-show-phone=”1″]
[bs-heading title=”2013″ bs-show-desktop=”1″ bs-show-tablet=”1″ bs-show-phone=”1″]
Translate ยป