Type and press Enter.

Een Dot Art Schilderij in opdracht laten maken

Een persoonlijk gemaakt schilderij

Je kunt door mij een schilderij in opdracht laten maken, je geeft dan aan welk kleurpalet je mooi vindt en welke dot stijl je aanspreekt. Ook kun je aangeven of er een bepaald onderwerp, symbool of persoon is waarop ik me af kan stemmen tijdens het schilderen. Je kiest het formaat en ik ga aan de slag. Als het schilderij gereed is stuur ik je de foto’s en dan pas hoef je te beslissen of je het mooi vindt en wilt kopen. Hierdoor voel ik me vrij helemaal mijn gevoel te volgen tijdens het schilderen en de ervaring leert dat daarmee de kunstwerken het beste tot hun recht komen.

Wil je meer weten of even bespreken waar je aan zit te denken, neem dan gerust contact met mij op dan kunnen we samen kijken of ik de geschikte kunstenares ben voor jouw schilderij. Mijn email is info@tessasmits.com of bel/app via 06 14 11 39 15.

mandala schilderij Tessa Smits
[bs-heading title=”Formaat & Prijs” bs-show-desktop=”1″ bs-show-tablet=”1″ bs-show-phone=”1″]

80 cm x 100 cm

Omdat het soms moeilijk is in te schatten welk formaat je zou willen, heb ik hieronder enkele foto’s geplaatst met iemand die het schilderij vast heeft of een foto waar het schilderij in een ruimte hangt zodat je beter kunt zien hoe groot een doek is. Je kunt trouwens ook altijd even langs komen om de verschillende formaten en schilder technieken in het echt te komen bekijken.

Tevens heb ik bij de verschillende formaten de prijsrange getoond die ik daarvoor reken zodat je ook daar een gevoel bij kan krijgen. De uiteindelijke prijs hangt af van de tijd die ik kwijt ben (volledige gedotte schilderijen kosten meer tijd bijvoorbeeld). Je kunt ook een abstract geschilderd kunstwerk door mij laten maken (waar ik dus niet van de dot techniek gebruik maak) daarvoor hanteer ik de laagste prijscategorie.

[bs-heading title=”Klein formaat – 20 x 20cm t/m 40 x 40cm” bs-show-desktop=”1″ bs-show-tablet=”1″ bs-show-phone=”1″]

Prijsrange: €150,- t/m €300,- 

creatietijd: 1 – 2 weken (gratis verzending binnen NL)

Dit formaat is ook mooi om neer te zetten, in dat geval is het handig om er een baklijst omheen te doen, die kan in elke gewenste kleur geschilderd worden (kosten: 25,-) Zie de tweede foto.

[bs-heading title=”Medium formaat – 50 x 50cm t/m 80 x 80cm” bs-show-desktop=”1″ bs-show-tablet=”1″ bs-show-phone=”1″]

Prijs: €300 t/m €800

creatietijd: 2-3 weken (gratis verzending binnen NL)

Dit formaat is perfect voor aan de muur in een nis, boven een kap/salontafel. Hij staat het mooist boven iets dat max. 100 cm breed is. Hij is te klein om boven een zitbank of grote eettafel te hangen.

[bs-heading title=”Groot formaat – 90 x 90cm t/m 120 x 120cm” bs-show-desktop=”1″ bs-show-tablet=”1″ bs-show-phone=”1″]
tessa-mandala-schilderij

Prijs: €800 t/m €2.000

creatietijd: 4-8 weken (gratis verzending binnen NL)

Dit is een groot formaat en hangt mooi boven een open haard, bankstel of aan de kop van een eettafel. Mocht je een brede bank hebben of een brede muur, zorg dan dat het doek niet vierkant is maar bijvoorbeeld 120 x 90 cm (zelfde prijscategorie) dat staat mooier.

[bs-heading title=”Mega Groot formaat – vanaf 120-140 cm ” bs-show-desktop=”1″ bs-show-tablet=”1″ bs-show-phone=”1″]

En uiteraard zijn nog grotere formaten ook mogelijk, sterker nog ik vind het een enorme uitdaging om grote opdrachten te dotten, daarvoor maak ik graag een maatwerk offerte voor je.

Translate »