Type and press Enter.

FF Sparren met Tessa & The Sky is the Limit

Ik was niet altijd een kunstenares, tot 5 jaar geleden werkte ik als marketeer & startte ik later mijn eigen online bedrijf. Toch voel ik me nu pas succesvol nadat ik heb gekozen voor een vrijer leven en mijn grote passie; creëren. Om dat leven op te bouwen en van rond te kunnen komen had natuurlijk wel wat voeten in de aarde! Ik krijg daarom nog weleens de vraag of ik met iemand wil meedenken over zijn of haar onderneming, over ondernemen vanuit je hart, over geld verdienen en je passie. En ja! De hamvraag; hoe vertaal jij nou dat wat jij voelt dat je komt doen, naar je bedrijf, website of social media posts?

En laat ik nu een talent hebben voor het vertalen van een gevoel naar iets concreets (een beeld, tekst of pakkend idee). Ik weet gemakkelijk de verbinding te maken met jouw echt diepe hartsverlangen waardoor ik je kan helpen met het manifesteren daarvan. En als ik eenmaal met je in gesprek ben lijkt er een onuitputtelijk bron van ideeën aangeboord te worden. Blijf dan nog maar eens in je stoel zitten 😉

Het begint allemaal met een uurtje sparren...

Dat FF Sparren begint meestal met iets waar je tegen aanloopt, ik weet met wat scherpe vragen dan vaak behoorlijk snel tot de kern te komen en voor je het weet hebben we een ‘opening’ gevonden en beginnen de ideeën te stromen en kan jij weer verder! Het gaat vooral om jouw passie te vertalen naar daadwerkelijk doen! Waarbij je echt jouw verhaal vertelt (geen platte marketing, maar staan voor wat je te brengen hebt).

Het allerbelangrijkste is daarom ook dat je al bewust bezig bent met dat wat je daadwerkelijk te doen hebt. Alleen dan kan ik je helpen met je volgende stap. Ben je nog op zoek naar je talenten, passie en zielsmissie? Dan wil ik je de ‘TalentenSpel Sessies’ van Caroline Hoek van harte aanbevelen en hoor ik wellicht later van je.

Interesse? FF Sparren doe ik telefonisch en meestal duurt een eerste sessie rond de 1,5 uur en vervolgsessies een uurtje. Een FF Sparren sessie kost €75,- (excl. BTW). Vragen of gelijk een eerste sessie inplannen? Neem dan contact met mij op via info@tessasmits.com of 0031 6 14 11 39 15.

“Heerlijk af en toe een uurtje sparren met Tessa. Het brengt me zoveel inspiratie en ideeën. Ze voelt precies aan wat er voor mijn praktijk nodig is maar bovenal raakt ze mij op een heel diep niveau in mijn eigen authentieke enthousiasme. Mijn eigen creaties en ideeën borrelen dan weer op en lijken gevoed worden. Ik voel me dan weer helemaal opgeladen, heb enorm veel zin om te creëren en verder te gaan manifesteren.”Angelic Brinkhuijsen

Enkele Gepassioneerde Ondernemers die je voorgingen:

Referenties

“Met grote dankbaarheid kijk ik terug naar een intens en diep afgestemde intuitieve samenwerking met Tessa Smits. De manier waarop zij je weet uit te nodigen om in alle eerlijkheid en kwetsbaarheid in contact te gaan met je levensmissie en die in woord en beeld tot vertaling te brengen is groots. Respect voor deze krachtige en zeer getalenteerde vrouw. Dankje lieve Tessa voor het bouwen van mijn website en mij de moed te geven me zo zichtbaar te maken! Moonheart staat als een huis, het is als thuiskomen. Ik kan iedereen de reis met Tessa dan ook diep aanbevelen.” – www.moonheart.nl

 

Marlouk van Gooswilligen – De Wijk (Drenthe)

“Wat ben ik blij dat Tessa voor en met mij aan de slag is gegaan. Soms leek het wel of ze in mijn hoofd kon kijken. Zò afgestemd had ik het niet eerder meegemaakt. Binnen no time stond daar mijn bedrijf afgebeeld, nog mooier dan ik voor mogelijk had gehouden. En als bonus is ook nog eens haar schilderij `heart on fire` mijn logo geworden ☺ Erg blij met jouw ondersteuning, Tessa!” – www.GoodlifeGuidance.com

Caroline Hoek – Middelburg

“Eén keer sparren met Tessa en je wilt meer: de kansen en mogelijkheden zijn oneindig én binnen handbereik dankzij haar zakelijke inzichten en creativiteit. Haar enthousiasme en energie inspireert anderen tot meer en beter.” (Lin on a Mission).

Linda Tops – Haarlem

“Voor alle vrouwelijke ondernemers die klaar zijn voor de volgende stap, en graag een nieuwe website willen laten maken, raad ik Tessa Smits van harte aan. Met een flinke dosis empathie weet ze precies de vinger op de juiste plek te leggen en je wensen te vertalen op het scherm! Ik ben echt Superrrrrr blij met mijn website www.natashja.nl.”

Natashja van Ginkel – Schellinkerhout

“Je doet wat je goed en graag doet en wil dit aan anderen laten weten.
Je praat er over met vrienden die zeggen : ‘ oh, maar dat kan je allemaal zelf , hoor… kaartjes, Instagram, een website ‘
Nee dus.  Wat een gedoe.
De ‘sparring’-sessie (gevonden op Tessa’s website) was een eye-opener en een eerste opmaak voor ‘mijn’ website volgde snel.
(Meteen ook makkelijk duidelijk over de onkosten.)
Daarna werd telefonisch /per mail ge-fijn-tuned : foto’s, teksten, sfeer.
Deze morgen een ‘digitale’ rondleiding op en rond  mijn nieuwe website. (Trots !).
Stunten van mijnentwege verhelpen en allerlei vragen mogen, Tessa blijft aanwezig op de achtergrond.

Een boeiende, vlotte, warme samenwerking met knap resultaat.
Een aanrader.” – www.katoa.be

– Annie van Poucke – Belgie

“Heerlijk af en toe een uurtje sparren met Tessa. Het brengt me zoveel inspiratie en ideeën. Ze voelt precies aan wat er voor mijn praktijk nodig is maar bovenal raakt ze mij op een heel diep niveau in mijn eigen authentieke enthousiasme. Mijn eigen creaties en ideeën borrelen dan weer op en lijken gevoed worden. Ik voel me dan weer helemaal opgeladen, heb enorm veel zin om te creëren en verder te gaan manifesteren. (Angelic Insights)”

Angelic Brinkhuijsen – Speuld

“Soms loop je als zelfstandig ondernemer wel eens vast met je ideeën en hoe je ze moet uitvoeren. En dan is er gelukkig Tessa! Voor mij is Tessa de perfecte sparringpartner. Zij komt vaak met nog betere ideeën of concepten en helpt je deze te concretiseren. Als we een coachingssessie hebben gehad ben ik weer heel blij, heb weer focus aangebracht en het resultaat is direct zichtbaar.”

Cathelijne Meijer – Amsterdam

“Tessa is voor mij een hele fijne sparringspartner die mij aan het denken zet en inspireert om nog meer uit mijzelf en mijn bedrijf te halen. Bedankt Tessa, echt heel fijn.” (Ballistic Brands)

Leila Jansen – Amsterdam

Translate »