Type and press Enter.

Expositie

Hoe mooi ik de schilderijen ook probeer vast te leggen op foto, niets kan op tegen de kunstwerken in het echt zien en voelen. Daarom ben ik super blij met de eerste expositieplek: Seats2Meet Utrecht CS. Mijn schilderijen hangen daar in de centrale werkplekken ruimte. Je kunt daar zo binnenlopen, een heerlijke koffie doen, met iemand afspreken of zelf ook even een uurtje gratis werken en ondertussen dus genieten van mijn Dot Art kunst. Adres: Seats2Meet Utrecht CS (Moreelsepark 65).

Op deze pagina vind je de agenda, wil je op de hoogte gehouden worden van nieuwe data en lokaties meld je dan aan voor de nieuwsbrief >>

[bs-heading title=”Expositie – Seats2Meet Utrecht CS” bs-show-desktop=”1″ bs-show-tablet=”1″ bs-show-phone=”1″]

Seats2meet.com is een initiatief dat bruist van de innovatie, 10 jaar geleden al introduceerde de oprichter Ronald van den Hoff een co-working model waarbij je niet betaalt met ‘ouderwetse euro’s’ maar je sociale kapitaal inbrengt om op een unieke plek met andere professionals te kunnen werken. Deze plek heeft duidelijk een onweerstaanbare aantrekkingskracht op bijzondere ondernemers want er huizen allemaal prachtige bedrijven op deze plek, hier wordt samenwerken aan een mooiere toekomst elke dag gewoon gedaan. Ik ben dan ook enorm blij dat ik juist op deze plek mijn eerste expositie in Nederland mag gaan doen.

Translate »