TRUE WORDS

2 3.197

Ik twijfelde voor het eerst of ik dit schilderij een Nederlandse titel zou geven ‘WARE WOORDEN’ klinkt namelijk ook heel mooi, en dat is waar dit schilderij voor mij over gaat. Over woorden die raken, waarvan je weet dat ze waar zijn ook al weet je soms niet eens waarom. Het moment dat je ze zelf uitspreekt worden ze meestal bijgestaan door dik kippenvel op je armen of een tinteling achterin je hoofd. Meestal staat diegene waar je dat gesprek mee voert ook met tranen in de ogen. Dan zijn woorden zo waar dat je niet hoeft uit te leggen waarom, je weet het gewoon. Oh wat een mooie wereld als we zoveel mogelijk ware woorden durven uit te spreken.

Materiaal & Techniek

Ik schilderde dit kunstwerk met de mij zo geliefde ‘dot’ techniek waarbij ik mijn eigen mix van acrylverf en gloss medium toepas. In dit schilderij heb ik gewerkt met verschillende blauw (metallic) kleuren. De achtergrond van het doek is gemaakt met een turquoise.

Ik signeer al mijn doeken op de achterkant zo kun je het doek ophangen zoals het voor jou goed voelt (de naam die je op de foto’s overal ziet is dus gefotoshopt en staat er in het echt niet). Dit schilderij is 60 x 80 cm groot en 4cm dik (3D doek). Voor mijn kunstwerken gebruik ik altijd een hoogwaardige kwaliteit acryl verf en canvas. Ik heb de zijkanten ook geverfd (niet gedot) dus je kunt dit doek zonder lijst ophangen.

Prijs & Verzending

Dit schilderij is te koop voor €650,- (incl. BTW). Je kunt hem ophalen in Den Haag of ik bezorg hem tegen reiskosten bij je thuis. Heb je interesse in dit kunstwerk mail, app of bel mij dan via: info@tessasmits.com – 06 14 11 39 15.

Nieuwsbrief/Newsletter

Altijd als eerste op de hoogte van een nieuw design, schilderij of workshop datum! Meld je nu aan voor de nieuwsbrief.

NEW also available in English! Don’t miss out on new designs, paintings & workshop dates. Please sign up for my Newsletter.

Powered by MailChimp

Dit vind je wellicht ook interessant

2 Reacties

Laat een bericht achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Spring naar werkbalk