TOUCH

Een mega groot Dot Art schilderij met intens blauwe kleuren

Detail abstract dot art painting Touch
2 11.280

Dit schilderij gaat voor mij over het ‘rimpeleffect’, de impact die we (onbewust) hebben op elkaars leven en de wereld in zijn geheel. Een kleine handeling, vriendelijk woord of steun kan een veel groter effect hebben dan je denkt. In dit schilderij heb ik gewerkt met de oneindige kleurtonen in blauw met goudgeverfde begindots.

Abstract dot art painting Touch by Dutch artist Tessa Smits
abstract dot art painting Touch by Dutch artist Tessa Smits

Matriaal & Techniek

Ik schilderde dit kunstwerk met de mij zo geliefde ‘dot’ techniek waarbij ik mijn eigen mix van acrylverf en gloss medium toepas. Ik bedenk van te voren geen design, ik zet de cirkel op het canvas, stem me af op het gevoel van liefde en laat me leiden door wat er gecreëerd wil worden.

Dit schilderij is 120 x 120 cm groot. Voor mijn kunstwerken gebruik ik altijd een hoogwaardige kwaliteit acryl verf en canvas. Ik heb de zijkanten ook geverfd dus je kunt dit doek zonder lijst ophangen. Het doek is afgewerkt met een beschermende vernis laag.

Prijs & Verzending

Dit schilderij is te koop voor €950,(Gratis verzending binnen NL). Ik verzend mijn kunstwerken zeer goed beschermd via Track & Trace rechtstreeks naar jouw huisadres.

Dit vind je wellicht ook interessant

2 Reacties

  1. Anne-Marie zegt

    Hello ! I don’t understand your language (there is no translator). I would just like to know what it the instrument you use to make the dots and where can I find it.

    Thank you in advance !

Laat een bericht achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.