SPANISH MANDALA FLOWERS

Where mandala dot art meets Spain

0 2.400

Tijdens mijn verblijf in Spanje werd ik geïnspireerd door die prachtige tegeldesigns die je hier overal ziet, ik heb dit gecombineerd met de Mandala Dot Designs die je misschien wel kent van de Mandala Stenen. Deze stenen bedacht door Elspeth McClean brachten mij 3 jaar geleden in contact met de Dot techniek en sindsdien is dotten mijn geliefde verftechniek. Deze twee kunstvormen hebben mij geïnspireerd tot het maken van dit abstracte schilderij.

SPANISH MANDALA FLOWERS

Matriaal & Techniek

Ik schilderde dit kunstwerk met de mij zo geliefde ‘dot’ techniek waarbij ik mijn eigen mix van acrylverf en gloss medium toepas. De achtergrond van het doek is gemaakt met een zwarte acryl verf. Ik signeer al mijn doeken aan de achterkant zodat je het kunt hangen zoals goed voelt voor jou. De naam die je dus op alle foto’s ziet is erin gefotoshopt.

Dit schilderij is 60 x 60 cm groot. Voor mijn kunstwerken gebruik ik altijd een hoogwaardige kwaliteit acryl verf en canvas. Ik heb de zijkanten ook geverfd dus je kunt dit doek zonder lijst ophangen. Het doek is afgewerkt met een beschermende vernis laag.

Prijs & Verzending

Dit schilderij is te koop voor €499,- (incl. verzending binnen NL) Mocht je interesse hebben neem dan contact met mij op via info@tessasmits.com of bel/app 06 14 11 39 15. Ik verzend mijn kunstwerken zeer goed beschermd met Track & Trace rechtstreeks naar jouw huisadres.

Dit vind je wellicht ook interessant

Laat een bericht achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Spring naar werkbalk