Nieuw! Abstract Dot Art schilderij No. 555

0 715

Dit abstracte kunstwerk heb ik afgelopen maand in opdracht gemaakt. Een schilderij waarin de opdrachtgever elke dag iets nieuws wilde zien, kleurrijk en abstract. Dit schilderij is enthousiast ontvangen en dus verkocht.

DOT ART NO.555

Matriaal & Techniek

Ik schilderde dit kunstwerk met de mij zo geliefde ‘dot’ techniek waarbij ik mijn eigen mix van (metallic) acrylverf en gloss medium toepas. De achtergrond van het doek is gemaakt met een zwarte acryl verf. Ik signeer al mijn doeken op de achterkant zo kun je het doek ophangen zoals het voor jou goed voelt (de naam die je op de foto’s overal ziet is dus gefotoshopt en staat er in het echt niet).

Dit schilderij is 120 x 60 cm groot. Voor mijn kunstwerken gebruik ik altijd een hoogwaardige kwaliteit acryl verf en canvas. Ik heb de zijkanten ook geverfd dus je kunt dit doek zonder lijst ophangen.

Prijs & Verzending

Dit schilderij is in opdracht gemaakt en verkocht Mocht je interesse hebben in zo’n persoonlijk gemaakt schilderij neem dan contact met mij op via info@tessasmits.com of bel/app 06 14 11 39 15.

Dit vind je wellicht ook interessant

Laat een bericht achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Spring naar werkbalk