Grounding Connection

verkocht! Mandala schilderij 100 x 100 cm acryl op canvas

0 1.360

Mijn nieuwste kunstwerk, een levensgrote mandala op een canvas doek van één bij één meter. Ik laat mijn mandala schilderijen ontstaan terwijl ik schilder. Ik bedenk van te voren geen compleet design, alleen de basisvormen worden op het doek geplaatst. Ik laat me leiden door het schilderij zelf, door wat er gecreëerd wil worden. Ik schilderde deze mandala met de mij zo geliefde ‘dot’ techniek waarbij ik mijn eigen mix van acrylverf en gloss medium toepas. De achtergrond van het doek is gemaakt met een mix van acryl verf en aarde van de olijfberg. In het schilderij zelf heb ik ook sieraden en andere versiersels verwerkt. Meestal vind ik die op de lokale Spaanse markt, waar ik veel mooie creaties vind met Marokkaanse/Spaanse invloeden. Daarnaast heb ik een goudpen gebruikt voor symbolen en lijnen in het kunstwerk.

Matriaal & Techniek

Ik schilderde dit kunstwerk met de mij zo geliefde ‘dot’ techniek waarbij ik mijn eigen mix van acrylverf en gloss medium toepas. Ik bedenk van te voren geen design, ik zet de cirkel op het canvas, stem me af op het gevoel van liefde en laat me leiden door wat er gecreëerd wil worden. De achtergrond van het doek is gemaakt met een donker paarse acryl verf gemixed met wat aarde van de olijfberg waar ik woon.

Dit schilderij is 100 x 80 cm groot. Voor mijn kunstwerken gebruik ik altijd een hoogwaardige kwaliteit acryl verf en canvas. Ik heb de zijkanten ook geverfd dus je kunt dit doek zonder lijst ophangen. Het doek is afgewerkt met een beschermende vernis laag.

Prijs en Verzending

Dit schilderij is verkocht. Mocht je interesse hebben in een op jou persoonlijk afgestemd mandala schilderij neem dan contact met mij op. Ik verzend mijn kunstwerken zeer goed beschermd via Track & Trace rechtstreeks naar jouw huisadres.

Dit vind je wellicht ook interessant

Laat een bericht achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Spring naar werkbalk