Dot Art schilderij – The Olive Tree

Sunset on the Olive Tree

0 636

Onze Spaanse finca staat op een berg te midden van tientallen olijfbomen, sommige wel 400 jaar oud. Deze prachtige bomen hebben mij geïnspireerd tot dit schilderij waarbij ik een grovere dot techniek heb toegepast.

Matriaal & Techniek

Ik schilderde dit kunstwerk met de mij zo geliefde ‘dot’ techniek waarbij ik een grovere manier van ‘dotten’ heb toegepast om zo mega grote dots te kunnen maken. Hiervoor heb ik mijn eigen mix van acrylverf en gloss medium toegepast. De achtergrond van het doek is gemaakt met een donker paarse acryl verf gemixt met wat aarde van de berg waarop ik hier woon waardoor het doek een ruwe en krachtige uitstraling heeft gekregen.

Dit schilderij is 120 x 90 cm groot. Voor mijn kunstwerken gebruik ik altijd een hoogwaardige kwaliteit acryl verf en canvas. Ik heb de zijkanten ook geverfd dus je kunt dit doek zonder lijst ophangen. Het doek is afgewerkt met een beschermende vernis laag.

Prijs & Verzending

Dit schilderij is te koop voor €599,- en bevindt zich nu in Spanje (+€150,- verzending naar NL) Mocht je interesse hebben neem dan contact met mij op via info@tessasmits.com of bel/app 06 14 11 39 15. Ik verzend mijn kunstwerken zeer goed beschermd met Track & Trace rechtstreeks naar jouw huisadres.

Dit vind je wellicht ook interessant

Laat een bericht achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Spring naar werkbalk