Dot Art schilderij No.551

0 1.879

In mijn eerste weken in NL merk ik een groot verlangen naar mooie sprankelende kleuren, alsof ik Spanje nog een beetje mee wil nemen. De herfstkleuren vermengd met zuidelijke warmte.

DOT ART NO.551

Matriaal & Techniek

Ik schilderde dit kunstwerk met de mij zo geliefde ‘dot’ techniek waarbij ik mijn eigen mix van (metallic) acrylverf en gloss medium toepas. De achtergrond van het doek is gemaakt met een zwarte acryl verf. Ik signeer al mijn doeken op de achterkant zo kun je het doek ophangen zoals het voor jou goed voelt (de naam die je op de foto’s overal ziet is dus gefotoshopt en staat er in het echt niet).

Dit schilderij is 40 x 40 cm groot. Voor mijn kunstwerken gebruik ik altijd een hoogwaardige kwaliteit acryl verf en canvas. Ik heb de zijkanten ook geverfd dus je kunt dit doek zonder lijst ophangen maar voor deze versie heb ik een blanco houten baklijst (zie foto links) die krijg je er van mij gratis bij dan kun je het doek ook neerzetten of ophangen met lijst als je zou willen. Het doek is afgewerkt met een beschermende vernis laag.

Prijs & Verzending

Dit schilderij is te koop voor €250,- (incl. houten baklijst & verzending binnen NL) Mocht je interesse hebben neem dan contact met mij op via info@tessasmits.com of bel/app 06 14 11 39 15. Ik verzend mijn kunstwerken zeer goed beschermd met Track & Trace rechtstreeks naar jouw huisadres.

Dit vind je wellicht ook interessant

Laat een bericht achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Spring naar werkbalk