Dot Art Schilderij No.547

Patterns in nature - cross section sugar cane root

0 1.560

De laatste tijd wordt mijn oog steeds vaker getrokken naar die mooie foto’s van natuurlijke patronen, sindsdien verzamel ik op Pinterest de meest mooie micro foto’s van planten, dieren of andere natuurverschijnselen. Voor dit schilderij heb ik me laten inspireren door de foto van een ‘dwarsdoorsnede van een suikerriet stengel” Met dit patroon als basis heb ik dit schilderij gemaakt.

No. 247

Matriaal & Techniek

Ik schilderde dit kunstwerk met de mij zo geliefde ‘dot’ techniek waarbij ik mijn eigen mix van acrylverf en gloss medium toepas. Ik bedenk van te voren geen design, ik zet de eerste dots op doek en laat me leiden door wat er gecreëerd wil worden. De achtergrond van het doek is gemaakt met een donker blauwe acryl verf.

Dit schilderij is 30 x 30 cm groot. Voor mijn kunstwerken gebruik ik altijd een hoogwaardige kwaliteit acryl verf en canvas. Ik heb de zijkanten ook geverfd dus je kunt dit doek zonder lijst ophangen. Het doek is afgewerkt met een beschermende vernis laag.

Prijs & Verzending

Dit schilderij is verkocht. Mocht je interesse hebben in een voor jou persoonlijk gemaakt schilderij neem dan contact met mij op via info@tessasmits.com. Ik verzend mijn kunstwerken zeer goed beschermd met Track & Trace rechtstreeks naar jouw huisadres.

Dit vind je wellicht ook interessant

Laat een bericht achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Spring naar werkbalk