Dot Art Schilderij No.548 (te koop)

A Touch of Nature

0 863

Dit Dot Art schilderij is gemaakt op canvas doek van 30 x 30 cm. Hiervoor heb ik de mij zo geliefde Dot Art techniek gebruikt, de ‘verfdruppels’ zijn een mix van acryl verf met een gloss medium. Het doek is afgewerkt met een gloss vernis ter bescherming.

No. 248

Matriaal & Techniek

Ik schilderde dit kunstwerk met de mij zo geliefde ‘dot’ techniek waarbij ik mijn eigen mix van acrylverf en gloss medium toepas. Ik bedenk van te voren geen design, ik zet de eerste dots op doek en laat me leiden door wat er gecreëerd wil worden. De achtergrond van het doek is gemaakt met een donker blauwe acryl verf.

Dit schilderij is 30 x 30 cm groot. Voor mijn kunstwerken gebruik ik altijd een hoogwaardige kwaliteit acryl verf en canvas. Ik heb de zijkanten ook geverfd dus je kunt dit doek zonder lijst ophangen. Het doek is afgewerkt met een beschermende vernis laag.

Prijs & Verzending

Dit schilderij is te koop voor €125,- (gratis verzending binnen NL) Mocht je interesse hebben neem dan contact met mij op via info@tessasmits.com of 06 14 11 39 15. Ik verzend mijn kunstwerken zeer goed beschermd met Track & Trace rechtstreeks naar jouw huisadres.

Dit vind je wellicht ook interessant

Laat een bericht achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Spring naar werkbalk