Cirkel of Love

Liefde die je als een dikke deken over je heen kan trekken.

0 360

Dit dot art schilderij noem ik Circle of Love en gaat voor mij over geborgenheid en warmte. Liefde die je als een dikke deken over je heen kan trekken. Dit doek is 80cm x 100cm.

dot art schilderij CIRCLE OF LOVE kunst Tessa Smits - livingroom
dot art schilderij CIRCLE OF LOVE kunst Tessa Smits - detail3
dot art schilderij CIRCLE OF LOVE kunst Tessa Smits - detail4-horz
[/vc_column_inner]
dot art schilderij CIRCLE OF LOVE kunst Tessa Smits - full
dot art schilderij CIRCLE OF LOVE kunst Tessa Smits - garden
[/vc_row_inner]

Matriaal & Techniek

MATERIAAL EN TECHNIEK
Ik schilderde dit kunstwerk met de mij zo geliefde ‘dot’ techniek waarbij ik mijn eigen mix van acrylverf en gloss medium toepas. Ik bedenk van te voren geen design, ik zet de cirkel op het canvas, stem me af op het gevoel van liefde en laat me leiden door wat er gecreëerd wil worden. De achtergrond van het doek is gemaakt met een donker paarse acryl verf gemixed met wat aarde van de olijfberg waar ik woon.

Dit schilderij is 100 x 80 cm groot. Voor mijn kunstwerken gebruik ik altijd een hoogwaardige kwaliteit acryl verf en canvas. Ik heb de zijkanten ook geverfd dus je kunt dit doek zonder lijst ophangen. Het doek is afgewerkt met een beschermende vernis laag.

Prijs & Verzending

Dit schilderij kost €699, (gratis verzending binnen NL). Ik verzend mijn kunstwerken zeer goed beschermd via Track & Trace rechtstreeks naar jouw huisadres.

Dit vind je wellicht ook interessant

Laat een bericht achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.