BITCOIN MONEY FLOW NR.1

0 591

Een tijdje geleden kreeg ik de vraag of ik een ‘moneyflow’ wilde maken maar dan niet met ‘ouderwets’ geld maar met de Bitcoin. Nou, dat vond ik een hele mooie opdracht! De Bitcoin is voor mij één op één verbonden met vrijheid. De mogelijkheid voor ‘de mens’ om los te komen van het ‘oude geldsysteem’ en daarmee een vrijer leven te creëren. En zo ontstond deze eerste versie van de Bitcoin Money Flow. De opdrachtgever was op slag verliefd en dus is het kunstwerk inmiddels verkocht. Betaalt met Bitcoins uiteraard ;-)

dot art mandala schilderij money flow bitcoin Tessa Smits full
dot art mandala schilderij money flow bitcoin Tessa Smits detail-2
dot art mandala schilderij money flow bitcoin Tessa Smits wall
dot art mandala schilderij money flow bitcoin Tessa Smits detail

Matriaal & Techniek

Ik schilderde dit kunstwerk met de mij zo geliefde ‘dot’ techniek waarbij ik mijn eigen mix van (goud gekleurde) acrylverf en gloss medium toepas. Ik bedenk van te voren geen design, ik zet de cirkel op het canvas, heb me afgestemd op de Bitcoin en laat me leiden door wat er gecreëerd wil worden. De achtergrond van het doek is gemaakt met een donker bruine acryl verf gemixed met wat aarde van de olijfberg waar ik woon.

Dit schilderij is 100 x 100 cm groot. Voor mijn kunstwerken gebruik ik altijd een hoogwaardige kwaliteit acryl verf en canvas. Ik heb de zijkanten ook geverfd dus je kunt dit doek zonder lijst ophangen. Het doek is afgewerkt met een beschermende vernis laag.

Prijs en Verzending

Dit schilderij is verkocht. En uiteraard kon er met Bitcoins betaald worden. Mocht je interesse hebben in een voor jou persoonlijk gemaakt schilderij neem dan contact met mij op via info@tessasmits.com. Ik verzend mijn kunstwerken zeer goed beschermd met Track & Trace rechtstreeks naar jouw huisadres.

Dit vind je wellicht ook interessant

Laat een bericht achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.