ACTIVATE

0 924

‘Activate’, daar waar je opeens voelt dat het klopt en de levensenergie door je lijf heen voelt stromen, je als het ware ‘aan’ gaat en niets je meer stopt om in volle overgave je passie te volgen. Dit kunstwerk is 100 x 80cm.

abstract dot art schilderij ACTIVATE Tessa Smits full
abstract dot art painting ACTIVATE Tessa Smits - living
work in progress abstract dot art schilderij ACTIVATE Tessa Smits

Materiaal & Techniek

Ik schilderde dit kunstwerk met de mij zo geliefde ‘dot’ techniek waarbij ik mijn eigen mix van acrylverf en gloss medium toepas. De achtergrond van het doek is gemaakt met een zwarte acryl verf. Ik signeer al mijn doeken op de achterkant zo kun je het doek ophangen zoals het voor jou goed voelt (de naam die je op de foto’s overal ziet is dus gefotoshopt en staat er in het echt niet).

Dit schilderij is 100 x 80 cm groot. Voor mijn kunstwerken gebruik ik altijd een hoogwaardige kwaliteit acryl verf en canvas. In dit geval zit er nog wel een ‘oud’ schilderij onder waar ik overheen heb geschilderd dus daar heb ik de prijs iets op aangepast. Ik heb de zijkanten ook zwart geverfd dus je kunt dit doek zonder lijst ophangen.

Prijs & Verzending

Dit schilderij is te koop voor €650,-. Je kunt hem ophalen in Utrecht (Seats2Meet) of ik bezorg hem bij je thuis tegen een reiskostenvergoeding. Heb je interesse in dit kunstwerk mail, app of bel mij dan via: info@tessasmits.com – 06 14 11 39 15.

Dit vind je wellicht ook interessant

Laat een bericht achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Spring naar werkbalk