Abstract schilderij No.552

0 670

Ik wilde iets maken dat echt vrij was. Niet bezig met de perfecte dot maar juist die kwast ruckzigloos door de verf halen en de dot er gewoon opzetten, dot op dot zonder te wachten tot het droog is en het laten ontstaan terwijl ik bezig bent. Ik ben verrast door het krachtig kleurrijke resultaat.

DOT ART NO.552

Het schilderij hangt hier samen met het Dot Art kunstwerk No. 551 dat in exact dezelfde kleuren is geschilderd. Je kunt deze schilderijen dus ook als combi aanschaffen.

Matriaal & Techniek

Ik schilderde dit kunstwerk met ‘acrylic pouring dot’ techniek waarbij ik mijn eigen mix van (metallic) acrylverf en gloss medium toepas. De achtergrond van het doek is gemaakt met een zwarte acryl verf. Ik signeer al mijn doeken op de achterkant zo kun je het doek ophangen zoals het voor jou goed voelt (de naam die je op de foto’s overal ziet is dus gefotoshopt en staat er in het echt niet).

Dit schilderij is 40 x 40 cm groot. Voor mijn kunstwerken gebruik ik altijd een hoogwaardige kwaliteit acryl verf en canvas. Ik heb de zijkanten ook geverfd dus je kunt dit doek zonder lijst ophangen. Het doek is afgewerkt met een beschermende vernis laag.

Prijs & Verzending

Dit schilderij is te koop voor €150,- (incl. verzending binnen NL) Mocht je dit kunstwerk samen met No.551 willen kopen (die kost €250,-) dan is de combi prijs voor deze twee kunstwerken €300,-. Mocht je interesse hebben neem dan contact met mij op via info@tessasmits.com of bel/app 06 14 11 39 15. Ik verzend mijn kunstwerken zeer goed beschermd met Track & Trace rechtstreeks naar jouw huisadres.

Dit vind je wellicht ook interessant

Laat een bericht achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Spring naar werkbalk