Abstract Dot Art schilderij – THE BLOCKCHAIN

1 668

Momenteel is er heel veel te doen rondom de Bitcoin maar toen ik in september 2017 de opdracht kreeg voor dit kunstwerk was het voor velen nog onbekend terrein. Zo snel kan het gaan! De opdrachtgever, echter ging het niet om de Bitcoin of de grote koerswinsten maar hij vertelde vooral gepassioneerd over de Blockchain technologie die erachter zit. Een technologie waarmee we de potentie in handen hebben om van de wereld een mooiere en eerlijkere plek te maken. Ik kreeg volledige de vrije hand en wat volgde was een proces waarin ik dit kunstwerk creëerde dat uit tien schilderijen bestaat die samen weer één vormen. In totaal is het kunstwerk 120 cm breed en 70 cm hoog.

abstract dot art schilderij The Blockchain - all Tessa Smits
abstract dot art schilderij The Blockchain Tessa Smits-detail2 Bitcoin
abstract dot art schilderij The Blockchain - Tessa Smits-detail3

1. Bitcoin

abstract dot art schilderij The Blockchain - 1.Bitcoin Tessa Smits

3. Dash

5. Bitconnect

abstract dot art schilderij The Blockchain - 5.Bitconnect Tessa Smits

7. BitcoinDark

abstract dot art schilderij The Blockchain - 7.BitcoinDark Tessa Smits

9. Gnosis

2. Ethereum

abstract dot art schilderij The Blockchain - 2 Ethereum Tessa Smits

4. Zcash

abstract dot art schilderij The Blockchain - 4 Zcash Tessa Smits

6. Byteball Bites

8. Monero

10. DigixDAO

Materiaal & Techniek

Ik schilderde dit kunstwerk met de mij zo geliefde ‘dot’ techniek waarbij ik mijn eigen mix van (metallic) acrylverf en gloss medium toepas. De achtergrond van het doek is gemaakt met een donker groene acryl verf. Ik signeer al mijn doeken op de achterkant zo kun je het doek ophangen zoals het voor jou goed voelt (de naam die je op de foto’s overal ziet is dus gefotoshopt en staat er in het echt niet).

Dit schilderij is 120 x 70 cm groot. Voor mijn kunstwerken gebruik ik altijd een hoogwaardige kwaliteit acryl verf en canvas. Ik heb de zijkanten ook geverfd dus je kunt dit doek zonder lijst ophangen.

Prijs & Verzending

Dit kunstwerk is in opdracht gemaakt en verkocht! Heb je ook interesse in een persoonlijk gemaakt schilderij? Bekijk hier de opties >>

Dit vind je wellicht ook interessant

1 reactie

Laat een bericht achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Spring naar werkbalk