Abstract Dot Art schilderij SINGING IN THE RAIN

All-focus
0 1.156

Dit schilderij gaat over de kracht van positiviteit. Zelfs als het regent (en dat doet het nog weleens in Nederland 😉 levensplezier vinden in al die regendruppels op je hoofd. Dit schilderij is 70 x 70 cm en maandag 27 november real life te bekijken tijdens mijn expositie op het festival van 10 jaar Seats2Meet >>

Abstract Dot Art schilderij SINGING IN THE RAIN Tessa Smits - desk

Photo livingroom by Kari Shea on Unsplash

Abstract Dot Art schilderij SINGING IN THE RAIN Tessa Smits - detail
Abstract Dot Art schilderij SINGING IN THE RAIN Tessa Smits - detail2

Materiaal & Techniek

Ik schilderde dit kunstwerk met de mij zo geliefde ‘dot’ techniek waarbij ik mijn eigen mix van (metallic) acrylverf en gloss medium toepas. De achtergrond van het doek is gemaakt met een zwarte acryl verf. Ik signeer al mijn doeken op de achterkant zo kun je het doek ophangen zoals het voor jou goed voelt (de naam die je op de foto’s overal ziet is dus gefotoshopt en staat er in het echt niet).

Dit schilderij is 70 x 70 cm groot. Voor mijn kunstwerken gebruik ik altijd een hoogwaardige kwaliteit acryl verf en canvas. Ik heb de zijkanten ook geverfd dus je kunt dit doek zonder lijst ophangen.

Prijs & Verzending

Dit schilderij is te koop voor €650,-. Je kunt hem ophalen in Den Haag of ik bezorg hem bij je thuis tegen een reiskostenvergoeding. Heb je interesse in dit kunstwerk mail of bel mij dan via: info@tessasmits.com – 06 14 11 39 15.

Dit vind je wellicht ook interessant

Laat een bericht achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.