Abstract Dot Art schilderij No.556

Licht, eenheid & de allesomvattende liefde

0 620

Deze prachtige opdracht kwam voort uit een bijzondere ontmoeting met twee mooie mensen. Het schilderij gaat over het licht, eenheid en de allesomvattende liefde, over hoe dit samengaat met onze materiële wereld. Over de dualiteit hiervan, hoe het voelt om in verbinding met alles te zijn of ons enorm afgescheiden te voelen in de ego-wereld. Hoe beide te omarmen om het leven echt te kunnen leven.

Materiaal & Techniek

Ik schilderde dit kunstwerk met de mij zo geliefde ‘dot’ techniek waarbij ik mijn eigen mix van (metallic) acrylverf en gloss medium toepas. De achtergrond van het doek is gemaakt met een donker bruine acryl verf. Ik signeer al mijn doeken op de achterkant zo kun je het doek ophangen zoals het voor jou goed voelt (de naam die je op de foto’s overal ziet is dus gefotoshopt en staat er in het echt niet).

Dit schilderij is 160 x 80 cm groot. Voor mijn kunstwerken gebruik ik altijd een hoogwaardige kwaliteit acryl verf en canvas. Ik heb de zijkanten ook geverfd dus je kunt dit doek zonder lijst ophangen.

Prijs & Verzending

Dit schilderij is in opdracht gemaakt, vol enthousiasme ontvangen en dus verkocht. Heb jij ook interesse in een persoonlijk gemaakt schilderij? Hier vind je meer informatie over mijn werkwijze >>

Dit vind je wellicht ook interessant

Laat een bericht achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Spring naar werkbalk