HEART ENERGY

All-focus
0 707

Dit schilderij gaat voor mij over hart energie, krachtig en creërend, voelbaar als je dankbaarheid, vreugde of liefde voelt. Afstemmen op deze energie helpt mij altijd als ik me onrustig of opgejaagd voel. Het hart heeft geen haast, die is, in het hier en nu.

Photocredits: bathroom photo by Jared Rice on Unsplash
abstract dot art schilderij HEART ENERGY Tessa Smits detail 1

Materiaal & Techniek

Ik schilderde dit kunstwerk met de mij zo geliefde ‘dot’ techniek waarbij ik mijn eigen mix van (metallic) acrylverf en gloss medium toepas. De achtergrond van het doek is gemaakt met een zwarte acryl verf. Ik signeer al mijn doeken op de achterkant zo kun je het doek ophangen zoals het voor jou goed voelt (de naam die je op de foto’s overal ziet is dus gefotoshopt en staat er in het echt niet).

Dit schilderij is 80 x 80 cm groot. Voor mijn kunstwerken gebruik ik altijd een hoogwaardige kwaliteit acryl verf en canvas. Ik heb de zijkanten ook geverfd dus je kunt dit doek zonder lijst ophangen.

Prijs & Verzending

Dit schilderij is te koop voor €650,-. Je kunt hem ophalen in Utrecht (Seats2Meet CS) of ik bezorg hem bij je thuis tegen een reiskostenvergoeding. Heb je interesse in dit kunstwerk mail of bel mij dan via: info@tessasmits.com – 06 14 11 39 15.

Dit vind je wellicht ook interessant

Laat een bericht achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Spring naar werkbalk