Abstract Dot Art schilderij DAYDREAMING

2 1.572

Dit schilderij gaat voor mij over het heerlijke gevoel van dagdromen, je fantasie de vrije loop laten, jezelf openstellen voor een oneindigheid aan mogelijkheden.

abstract-dot-art-schilderij-DAYDREAMING-Tessa-Smits-full
abstract dot art schilderij DAYDREAMING Tessa Smits living
abstract dot art schilderij DAYDREAMING Tessa Smits detail
abstract dot art schilderij DAYDREAMING Tessa Smits detail2

Materiaal & Techniek

Ik schilderde dit kunstwerk met de mij zo geliefde ‘dot’ techniek waarbij ik mijn eigen mix van (metallic) acrylverf en gloss medium toepas. De achtergrond van het doek is gemaakt met een zwarte acryl verf. Ik signeer al mijn doeken op de achterkant zo kun je het doek ophangen zoals het voor jou goed voelt (de naam die je op de foto’s overal ziet is dus gefotoshopt en staat er in het echt niet).

Dit schilderij is 60 x 60 cm groot. Voor mijn kunstwerken gebruik ik altijd een hoogwaardige kwaliteit acryl verf en canvas. In dit geval heb ik een bestaand schilderij gebruikt waar ik overheen heb geschilderd, daar zie je niets van maar ik heb de prijs er toch iets op aangepast. Ik heb de zijkanten ook zwart geverfd dus je kunt dit doek zonder lijst ophangen.

Prijs & Verzending

Dit schilderij is te koop voor €450,-. Je kunt hem ophalen in Den Haag of ik bezorg hem bij je thuis tegen een reiskostenvergoeding. Heb je interesse in dit kunstwerk mail, app of bel mij dan via: info@tessasmits.com – 06 14 11 39 15.

Dit vind je wellicht ook interessant

2 Reacties

 1. Jacque Faircloth zegt

  Is it possible to receive this article in English? I’m curious about reading it.
  Thank you,
  Jacque… I’m from Texas in the USA.

  1. Tessa Smits zegt

   Hi Jacque, I will send you an email regarding your question. Kind regards, Tessa

Laat een bericht achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Spring naar werkbalk