video: Hoe maak ik dots, mix ik de verf en prepareer ik de penselen voor de perfecte dot

Een korte tutorial video hoe je zelf kunt gaan dotten.

0 2.233

In deze korte video leg ik uit hoe ik die glanzende dikke dots maak waarmee ik mijn schilderijen creer. Ik leg uit welke verf en medium ik mix voor de perfecte substantie. Hoe ik de penselen prepareer tot de ultieme dot tool en hoe ik uiteindelijk daarmee die mooie glanzende verfdruppels op canvas krijg. Veel dot plezier! Onder de video heb ik de verschillende merken nog een keer opgesomd waarmee ik werk.

Materiaal & merken

De verf die ik gebruik is Amsterdam verf omdat die lekker dik is en dat helpt met het dotten. Ik mix dat bij voorkeur met: Liquitex pouring medium of Lascaux Gloss Varnish.

Altijd als eerste op de hoogte van een nieuw tips & video’s, schilderij of workshop datum! Meld je nu aan voor de nieuwsbrief.

NEW also available in English! Don’t miss out on new tips & video’s, paintings & workshop dates. Please sign up for my Newsletter.

Powered by MailChimp

Dit vind je wellicht ook interessant

Laat een bericht achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.