Mandala kunstwerk op de yoga vloer van Riverheart Retreats Spanje

Work in progress, de eerste schetsen van deze mandala tekening in krijt.

0 262

Het mandala project is afgerond, bekijk hier de time lapse video

Vanochtend begonnen met een eerste schets daadwerkelijk op de yogavloer. Iemand vroeg mij via Facebook of ik alles uit de losse pols teken. Ja, ik heb wel een design gemaakt van te voren maar op de vloer zelf is het gewoon vrij tekenen! Ik gebruik wel krijt zodat ik gemakkelijk kan corrigeren en als het helemaal naar m’n zin is ga ik er met verf overheen.

Omdat er regen voorspelt was vanavond werd het toch een beetje een race tegen de klok vandaag om in ieder geval de belangrijkste lijnen van het design ook te schilderen want de rest zal dus morgen weggespoeld zijn 😉

Inmiddels zijn we een week verder, nog een extra week eraan vastgeplakt omdat het allemaal toch wat meer werk is dan van te voren bedacht 😉 dus ik verf nog even gestaag verder.

Dit vind je wellicht ook interessant

Laat een bericht achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Spring naar werkbalk