In hoeverre durf jij erop te vertrouwen dat het altijd goed komt?

Durf jij als ondernemer ‘nee’ te zeggen tegen een klus die niet goed voelt? Ook als je weet dat je snel geld nodig hebt?

0 581
Photocredits: by Emmad Mazhari on Unsplash

Het was hartje zomer 2006 en ik was met spoed op zoek naar een opdracht. Iedereen die interimmer is zal dit moment herkennen. Niets is onhandiger dan net voor de zomer zonder opdracht komen te zitten. Je kunt op gesprek gaan zoveel je wilt maar beslissingen worden dan heel langzaam genomen. De helft van Nederland is op vakantie en als je pech hebt ligt net diegene die akkoord moet geven voor jouw klus, lekker bruin te bakken op het strand. En zo liep ik dat jaar ook alle borrels af, dronk ik liters koffie met iedereen in mijn netwerk en trok ik voor de zoveelste keer mijn pak aan ondanks de verzengende zomerhitte. Net voordat ik de laatste euro’s op mijn bankrekening in zicht zag komen, had ik geluk …
Lees hier de complete blog die ik schreef voor ZZP Barometer >> 

Dit vind je wellicht ook interessant

Laat een bericht achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Spring naar werkbalk