Acrylic Pouring op zee stenen

Hoe je de meest kleurrijke kunst op zee stenen creëert

2 160.038

Zo nu en dan experimenteer ik met een nieuwe schildertechniek, je weet maar nooit wat voor inspiratie daar weer uitkomt voor mijn dot art. Afgelopen week heb ik Acrylic Pouring uitgeprobeerd.

Acrylic pouring is een verftechniek waarbij je je verf verdund met een speciaal medium en als mix op je canvas giet. Daarmee ontstaan de meest geweldige effecten. Zeer verslavend! En zo leuk om te doen, iedereen kan het! Ik heb er nu een week mee geëxperimenteerd, je kunt trouwens werkelijk alles ‘pouren’ ik kreeg ook de neiging alles onder te gieten maar ik kreeg het mooiste effect op stenen. Ik denk dat ik deze zomer nog wel een workshop Acrylic Pouring op zee stenen ga geven. Wordt vervolgd…

Mocht je meer willen zien, dat kan ik je de Facebook groepen Tashja’s Art – Acrylic Pouring Dotpaint of Acrylic Pouring Basics van harte aanbevelen.

Deze prachtige foto vol gekleurde zeestenen is als art print te koop!

art print zee stenen geverfd

Dit vind je wellicht ook interessant

2 Reacties

 1. Lenny Paul zegt

  Hai Tessa,

  Ik vind je stenen geweldig mooi!

  Wordt ik blij van…..

  Groetjes, Lenny (Rotterdam)

  1. Tessa Smits zegt

   Hi Lenny, dank je wel, wat leuk om te horen!

Laat een bericht achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.