Type and press Enter.

LIFEFORCE

Dit abstracte doek vertegenwoordigd voor mij ‘levenskracht’.
Het is gemaakt met de pouring techniek en een klein gedeelte dots.
Photo living by Jennifer Kim on Unsplash
[bs-text title=”Materiaal en Techniek” bs-show-desktop=”1″ bs-show-tablet=”1″ bs-show-phone=”1″]Ik creëerde dit kunstwerk met de pouring techniek, een abstracte manier van werken waarbij de speciaal gemixte verf op canvas wordt gegoten. Daarnaast heb ik er enkele dots in verwerkt (de witte lijnen). Tijdens het opdrogen ontstaat daardoor het robuuste (gescheurde verf) en bijzondere kleurovergangen die het doek een moderne look en feel geven.

Ik signeer al mijn doeken op de achterkant zo kun je het doek ophangen zoals het voor jou goed voelt (de naam die je op de foto’s overal ziet is dus gefotoshopt en staat er in het echt niet). Dit schilderij is 80 x 120 cm groot met 3D (3 cm dik). Voor mijn kunstwerken gebruik ik altijd een hoogwaardige kwaliteit acryl verf en canvas. Ik heb de zijkanten ook geverfd dus je kunt dit doek zonder lijst ophangen.

[/bs-text][bs-text title=”Prijs & Verzending” bs-show-desktop=”1″ bs-show-tablet=”1″ bs-show-phone=”1″]Dit schilderij is te koop voor €199,- (incl. BTW). Ik ben momenteel niet in Nederland, mocht je dit schilderij willen kopen, dan zou ik je willen vragen deze zelf op te halen in Den Haag (daar staat hij netjes opgeslagen bij vrienden). Heb je interesse in dit kunstwerk mail, app of bel mij dan via: info@tessasmits.com – 06 14 11 39 15.[/bs-text]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate »