Type and press Enter.

Hola

Dit schilderij is één van mijn eerste abstracte werken die ik in Spanje maakte. Hij is al die tijd met me meegereisd maar nu wordt het tijd voor een nieuwe plek.

[bs-text title=”Matriaal & Techniek” bs-show-desktop=”1″ bs-show-tablet=”1″ bs-show-phone=”1″]Ik schilderde dit kunstwerk met verschillende lagen en verftechnieken, ik was in deze tijd echt nog aan het experimenteren. Je ziet de grove penseelstreken en ik heb gewerkt met veel rood, oranje en turquoise.

Ik signeer al mijn doeken op de achterkant zo kun je het doek ophangen zoals het voor jou goed voelt (de naam die je op de foto’s overal ziet is dus gefotoshopt en staat er in het echt niet). Dit schilderij is 80 x 80 cm groot. Voor mijn kunstwerken gebruik ik altijd een hoogwaardige kwaliteit acryl verf en canvas. Ik heb de zijkanten ook geverfd dus je kunt dit doek zonder lijst ophangen.

[/bs-text][bs-text title=”Prijs & Verzending” bs-show-desktop=”1″ bs-show-tablet=”1″ bs-show-phone=”1″]Dit schilderij is te koop voor €175,- (incl. BTW). Je kunt hem ophalen in Den Haag of ik bezorg hem tegen reiskosten bij je thuis. Heb je interesse in dit kunstwerk mail, app of bel mij dan via: info@tessasmits.com – 06 14 11 39 15.[/bs-text]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 comments

  1. wil deze graag hebben

    1. Dat kan hoor Gilles, hij is nog te koop. Ik ben zelf weer even richting Spanje maar dit schilderij staat in Nederland. Mail je me als je interesse hebt? info@tessasmits.com

Translate »