Abstract Schilderij No. 554

0 409

Dit abstracte schilderij heb ik ‘gegoten’ met een mix van pouring medium en acrylverf. En verftechniek die vaker mislukt dan goed gaat en dus een vermogen aan verf kost (en heel verslavend is om te doen 😉 maar soms levert het een beauty op zoals deze.

ABSTRACT ART NO.554

Matriaal & Techniek

Ik schilderde dit kunstwerk met de ‘pouring’ techniek. Een speciale mix van pouring medium en acrylverf maakte dat ik het design kon ‘gieten’. De achtergrond van het doek is diep rood geschilderd. Ik signeer al mijn doeken op de achterkant zo kun je het doek ophangen zoals het voor jou goed voelt. dat wat je nu op de foto ziet, zit er dus op gefotoshopt, er staat dus niets op de voorkant.

Dit schilderij is 50 x 60 cm groot. Ik heb de zijkanten ook geverfd dus je kunt dit doek zonder lijst ophangen. Maar ik heb dit schilderij een houten baklijst in dezelfde kleur rood gegeven, dus die zit er gratis bij. Hierdoor heeft het doek iets meer ‘body’ en kun je hem ook neerzetten i.p.v. ophangen.

Prijs & Verzending

Dit schilderij is te koop voor €250,- Mocht je interesse hebben, neem dan contact met mij op via info@tessasmits.com of bel/app 06 14 11 39 15.

Dit vind je wellicht ook interessant

Laat een bericht achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Spring naar werkbalk