Abstract Schilderij No. 553

0 567

Dit abstracte schilderij heb ik gemaakt op een zongele achtergrond. Het design is ‘gegoten’ met een mix van pouring medium en acrylverf. De zijkanten zijn meegeschilderd.

DOT ART NO.553

Matriaal & Techniek

Ik schilderde dit kunstwerk met de ‘pouring’ techniek. Een speciale mix van pouring medium en acrylverf maakte dat ik het design kon ‘gieten’. De achtergrond van het doek is zongeel geschilderd. Ik signeer al mijn doeken op de achterkant zo kun je het doek ophangen zoals het voor jou goed voelt.

Dit schilderij is 80 x 80 cm groot. Voor mijn kunstwerken gebruik ik altijd een hoogwaardige kwaliteit acryl verf en canvas. Ik heb de zijkanten ook geverfd dus je kunt dit doek zonder lijst ophangen. Mocht je er graag een houten baklijst (in elke gewenste kleur) omheen willen dan kan ik dat tegen €75,- meerkosten voor je maken.

LET OP! Dit schilderij heeft met de verhuizing een licht beschadiging opgelopen. Zie de eerste detailfoto, er zit een afdruk in de verf. Valt amper op maar ik stoor me er toch aan dus ik heb daar ook de prijs op aangepast.

Prijs & Verzending

VERKOCHT. Mocht je interesse hebben in een soortgelijk schilderij, dan kun je deze ook in opdracht laten maken, neem dan contact met mij op via info@tessasmits.com of bel/app 06 14 11 39 15.

Dit vind je wellicht ook interessant

Laat een bericht achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.